Madonna: Ανέβασε στα social media την viral εικόνα με τον διασώστη της ΕΜΑΚ και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

Ο ισχυρός σεισμός που έγινε πριν από μερικές μέρες στη Συρία και την Τουρκία έχει συγκλονίσει τον κόσμο, καθώς προκάλεσε τον θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους.

Με αφορμή τη χτεσινή γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου, η Madonna δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στον στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που -μεταξύ άλλων- απεικονίζουν την μεγάλη καταστροφή που έχουν

υποστεί οι δυο χώρες από τον φονικό σεισμό .

Στην ανάρτησή που έκανε η τραγουδίστρια, η πρώτη εικόνα που βλέπουμε είναι αυτή ενός διασώστη της ΕΜΑΚ, που κρατάει στην αγκαλιά του ένα τραυματισμένο παιδάκι ενώ γύρω του υπάρχουν ερείπια. Μάλιστα, πίσω από την δημιουργία της συγκεκριμένης εικόνας βρίσκεται ο υποστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος, Παναγιώτης Κοτρίδης.

«Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όλοι μιλούν για την αγάπη. Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και τη θεραπευτική μας ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία, που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές στον τεράστιο σεισμό. 33.181 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Τόσο πολλοί έχουν χάσει εκεί τα σπίτια και τις δουλειές τους, για να μην μιλήσουμε για αγαπημένα πρόσωπα. Ολόκληρες πόλεις έχουν εξαφανιστεί. Είναι κάτι που σου ραγίζει την καρδιά. Το καλύτερο μέσο για να κάνεις τη δωρεά σου είναι το ahbap.org», έγραψε η Madonna στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Για τη δημιουργία της συγκεκριμένης εικόνας, η οποία έγινε αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παναγιώτης Κοτρίδης έγραψε πριν από λίγες μέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Για να τιμήσω τους συναδέλφους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την διάσωση των πληγέντων από τους σεισμούς της Τουρκίας, έφτιαξα αυτή τη φωτογραφία».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο αριθμός των νεκρών σε Τουρκία και Συρία ξεπερνά τις σαράντα χιλιάδες.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Survivor All Star -Αcun Ilicali: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στην Ελλάδα μετά τον σεισμό στην Τουρκία

Πασχάλης Τσαρούχας: «Αυτά είναι γελοιότητες και να το παίξετε όπως το λέω»

Keywords
Τυχαία Θέματα