Survivor All Star: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star», οι Μαχητές και οι Διάσημοι αναμετρήθηκαν ξανά για την ασυλία, ωστόσο αυτή τη φορά το αποτέλεσμα δεν ήταν προβλεπόμενο. Συγκεκριμένα, οι Μπλε καταφέραν να κερδίσουν τους Κόκκινους με σκορ 10-6 και έσωσαν έναν ακόμα παίκτη τους από τη λίστα με τους υποψήφιους.

Στις πρώτες ασυλίες της εβδομάδας, οι Μαχητές δεν κατάφεραν να κερδίσουν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην κάλπη στο Συμβούλιο του Νησιού και να βγάλουν τους πρώτους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Μετά την

ήττα τους στο αποψινό αγώνισμα, οι Διάσημοι κλήθηκαν μετά από καιρό να βγάλουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους. Τελικά, εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Κόκκινων, ήταν o Σπύρος Μαρτίκας.

Έτσι, ο Chris Σταμούλης, η Μελίνα Μεταξά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας. Στο  επεισόδιο της Πέμπτης (16/02) θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αναγκαστεί να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Και μπορεί ένας από τους παραπάνω παίκτες να αποχωρήσει σε δυο μέρες από το reality επιβίωσης, ωστόσο πολύ σύντομα θα έχουμε νέες αφίξεις στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τις προηγούμενες μέρες από τις εκπομπές του ΣΚΑΪ, «Γεια σου» και «Καλό Μεσημεράκι», στα επόμενα επεισόδια του «Survivor All Star» θα δούμε να μπαίνουν οι εξής παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους:

Χριστίνα Κεφαλά, Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Τζο Μαριδάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νίκος Αγόρου και Γιωρίκας Πιλίδης.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star -Αcun Ilicali: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στην Ελλάδα μετά τον σεισμό στην Τουρκία

Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Είναι ένας αγνός έρωτας χωρίς το σεξουαλικό κομμάτι»

Survivor All Star: Ο Μαρτίκας εξομολογείται τον έρωτά του για την Ανδριώτου – «Σου χρωστάω τις ώρες και τις μέρες που λείπω από δίπλα σου»

Keywords
Τυχαία Θέματα