Ευαγγελία Συριοπούλου: Η επική ιστορία από την ημέρα της γέννας της – «Τη μέρα που γέννησα, πήγα για ψώνια»

Η Ευαγγελία Συριόπουλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show», και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε μια απίθανη ιστορία από την ημέρα της γέννησης του γιου της.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως είχε βγει για ψώνια στην αγορά μαζί με τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή, και παρά το γεγονός ότι είχε αρχίσει να νιώθει πόνους, δεν πήγε στο μαιευτήριο αλλά συνέχισε το πρόγραμμά της.

«Ο Στράτος είχε φέρει και τους γονείς μου φύλακα για να μην είμαι μόνη όσο εκείνος ήταν στη δουλειά. Περνούσαν οι ώρες,

είχα πονάκια και του λέω δεν πάμε μέχρι τα ΙΚΕΑ;

Ήθελα να πάω να πάρω κάτι παπλώματα για το σπίτι. Δεν ήθελα να αγχωθώ, είχα μπει σε μία διαδικασία άμυνας. Δεν θυμάμαι τη ημέρα ήταν», είπε αρχικά η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Αυτό δεν την πτόησε, ωστόσο, και συνέχισε κανονικά την ημέρα της: «Πήρα παραμάσχαλα κάτι παπλώματα και του λέω μισό λεπτό να κάτσω σε έναν καναπέ. Πέρασαν οι πόνοι και μετά πήγαμε να φάμε στην ταβέρνα το απόγευμα. Είχε φτάσε 5 η ώρα. Πήγαμε σπίτι, εγώ έχω μιλήσει με τον γιατρό, τα είχα κανονίσει».

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έφτασε στο μαιευτήριο με διαστολή 8 και γέννησε μέσα σε 20 λεπτά: «Μετά του λέω πάμε να βγάλουμε τον σκύλο βόλτα γιατί έχω ακούσει ότι περπάτημα κάνει καλό. Πήγαμε και έφτασα στο νοσοκομείο με διαστολή 8. Ήμουν έτοιμη, σε 20 λεπτά γέννησα φυσιολογικά».

Διαβάστε ακόμα:

 Madonna: Ανέβασε στα social media την viral εικόνα με τον διασώστη της ΕΜΑΚ και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

 Σασμός: Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο με ένα γερό χαρτί στα χέρια του

Survivor All Star: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα