Λευτέρης Πετρούνιας-Βασιλική Μιλλούση: Δείτε πότε θα γίνει ο γάμος τους!

Ευτυχισμένες στιγμές βίωσαν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας το Σάββατο (12/6) καθώς βάφτισαν τις δύο κόρες τους! Οι μικρές πήραν τα ονόματα Ελένη και Σοφία.

Δημοσιογράφος του “Πρω1νού” βρέθηκε στη βάφτιση και εξασφάλισε δηλώσεις από το ερωτευμένο ζευγάρι, αλλά και από τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος βάφτισε τη μικρή Σοφία. 

“Έγινα νονός! Για μπαμπάς αργούμε λίγο. Έχουμε χτίσει μια πολύ όμορφη σχέση με την Βασιλική και τον Λευτέρη, αλλά και το Σοφάκι και το Λενιώ. Δεν ένιωσα το πατρικό ένστικτο, ένιωσα το νονικό και μάλιστα έχω γράψει και ένα τραγούδι για τη Σοφία. Είμαι

πολύ χαρούμενος, την αγαπώ πολύ κι ας μου έκλαψε λίγο παραπάνω. Προσωπικά είμαι καλά!”, δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε: “Είμαι χαρούμενος, Τα παιδιά έχουν πλέον ονόματα και το θέλαμε εδώ και καιρό, λόγω του lockdown. Προχωράμε τώρα μπροστά για τον γάμο. Ετοιμαζόμαστε για του Ολυμπιακούς Αγώνες και τον γάμο. Τα ονόματα είναι από τις γιαγιάδες. Της μητέρας μου το Σοφία και της μητέρας της Βασιλικής το Ελένη”.

Η Βασιλική Μιλλούση κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της, αποκάλυψε πότε θα γίνει ο γάμος της με τον Λευτέρη Πετρούνια: “Ο Λευτέρης κάνει τα πάντα ως μπαμπάς. Η Σοφία του έχει μια μεγάλη αδυναμία. Έχουν έρωτα. Τον Σεπτέμβρη θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για το σποτ: “Με απόψεις πολύ εμετικές, Big Brother τύπου”

Τριαντάφυλλος: Το μήνυμα στην οικογένεια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και η αναφορά στον Γιώργο Λιβάνη!

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα