Βλέπεις την επιδερμίδα σου θαμπή; Δες έναν τρόπο να επαναφέρεις τη λάμψη της ASAP!

Η κούραση, το στρες, η έλλειψη ύπνου, η ρύπανση – με άλλα λόγια: η καθημερινότητα μέσα στην οποία ζούμε- “πυροδοτούν” τις ελεύθερες ρίζες που επιτίθενται στα κύτταρα της επιδερμίδαςμ οδηγώντας τη στην πρόωρη γήρανση.

Η θαμπάδα είναι ένα από τα σημάδια που πρώτα μάς δείχνουν ότι η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από “ενισχύσεις” και μάλιστα άμεσα! Αν βρίσκεσαι σε μια τέτοια κατάσταση και διαπιστώνεις με μια ματιά στον καθρέφτη σου ότι το πρόσωπό σου έχει χάσει τη φρεσκάδα του, βάλε στο καθημερινό σου skincare ένα εξειδικευμένο προϊόν που θα το βοηθήσει να ξαναβρεί τη φωτεινότητά του – όπως το

νέο GinZing Into The Glow Brightening Serum της Origins.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Origins (@origins)

Πρόκειται για μια σύνθεση ταχείας δράσης που αποκαλύπτει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας ενισχύοντας τη φυσική διαδικασία απολεπισης. Το μυστικό της δράσης του κρύβεται στη σύστασή του, η οποία περιέχει 5% Retexturizing Complex, εκχυλίσματα από Green Coffee Seeds (κόκκους πράσινου καφέ) και μείγμα AHA / BHAs. Το σύμπλεγμα αυτό βοηθά στην ενεργοποίηση της φυσικής δραστηριότητας των ενζύμων στην επιδερμίδα, ενισχύοντας έτσι τη φυσική ανανέωση των κυττάρων, η οποία οδηγεί σε αναδόμηση της υφής της.

Αυτή η ισχυρή, φυσικά προερχόμενη σύνθεση – η οποία είναι 100% vegeterian και vegan- είναι ενισχυμένη με βιταμίνη C, ενώ το Yαλουρονικό Oξύ ενισχύει αμέσως τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας και λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις γραμμές ξηρότητας. Με συστηματική χρήση, η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, η υφή της βελτιώνεται αισθητά και τη θέση της θαμπάδας παίρνει η φυσική φωτεινότητα.

Επιπλέον, το GinZing Into The Glow Brightening Serum προσφέρει μια ολιστική εμπειρία χάρη στο αναζωογονητικό άρωμά του από ένα μείγμα αιθέριων ελαίων από πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ, λεμόνι και δυόσμο – απολαυστικό και αποτελεσματικό μαζί!

Φωτό: Instagram/origins

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ποιές θεραπείες μπορείς να κάνεις στο δερματολόγο σου το καλοκαίρι;

Ο αγαπημένος makeup artist της Miranda Kerr μάς δείχνει πώς χρησιμοποιεί το Gua Sha

Οι βραζιλιάνικες DIY μάσκες ομορφιάς της Camila Coelho

Keywords
Τυχαία Θέματα