Λάουρα Λάτσιου: Σήμερα έχει γενέθλια! Δες τι δήλωσε η μαμά της, Ελένη Μενεγάκη, για εκείνη…

Σήμερα έχει γενέθλια η Λάουρα Λάτσιου και παρακάτω θα δεις μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο instagram η Ελένη Μενεγάκη. Πριν λίγους μήνες η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για την κόρη της καθώς είχαν πάει μαζί στην παράσταση «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο: «Η Λάουρα πάει Τρίτη Γυμνασίου. Είναι πια 14 χρονών. Μεγάλωσε, ήθελα

πολύ να τη δούμε μαζί αυτή την παράσταση και ήταν νωρίς η παράσταση και μας προέκυψαν όλα πολύ όμορφα και ήρθαμε… και χαίρομαι που είμαστε εδώ. Με την κόρη όχι δεν κάνουμε παρέα σαν δύο φίλες, ούτε και με τον γιο μου που είναι μεγαλύτερος, είναι πάντα τα παιδάκια μου, αλλά όσο μεγαλώνει μπαίνουμε και σε ένα άλλο κομμάτι σχέσης, μιας και είμαστε κορίτσια ναι…Η Λάουρα με ρώτησε τι να φορέσει γιατί δεν έχει πάει ποτέ σε πρεμιέρα παράστασης…»!

«Έβλεπα χθες την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια… Με έχει φτάσει. Έχουμε έναν πόντο διαφορά και της λέω συνέχεια “Έχουμε το ίδιο ύψος” και μου λέει “όχι ακόμα μαμά” και της λέω “Παιδί μου για έναν πόντο, μην το κάνουμε θέμα!”».

Δες φωτογραφίες της Λάουρας Λάτσιου, που έχει δημοσιεύεσει η μαμά της στο instagram.

Διαβάστε ακόμα: Αποκλειστικό: “μίλησε” το κινητό του κατηγορούμενου για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Keywords
Τυχαία Θέματα