Κυριακή Φιλτισάκου: Η πρωταθλήτρια βάδην μιλά για το ατύχημα με τον 99χρονο οδηγό -«Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ»

Θύμα τροχαίου έπεσε κατά τη διάρκεια της προπόνησής της το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου η πρωταθλήτρια βάδην, Κυριακή Φιλτισάκου.

Σήμερα το απόγευμα (26/4), η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega και περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα.

«Πολύ νωρίς το πρωί, κατά τις 10.00 έγινε το συμβάν. Εγώ είχα κάνει ήδη 13 χιλιόμετρα περίπου. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Έτρεχα, ήρθε ένα αμάξι από πίσω μου και με παρέσυρε για λίγα μέτρα και μετά έπεσα κάτω και αυτό. Μετά δεν πολυθυμάμαι.

Εγώ έτρεχα

στην άκρη του δρόμου όπως πάντα γιατί είναι μία διαδρομή που την κάνουμε καθημερινά με το υπόλοιπο γκρουπ και δεν κατάλαβα καν πότε έγινε, πόσο γρήγορα έγινε. Μετά από το σοκ, άρχισα να νιώθω μια αδιαθεσία και μετά άρχισε να με πονάει ο ώμος μου αρκετά», είπε χαρακτηριστικά η αθλήτρια.

Δηλώσεις στο «Live News» έκανε και ο προπονητής της Κυριακής Φιλτισάκου, Ναπολέων Κεφαλόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο.

«Ο δρόμος ήταν κενός, υπήρχε ηλιοφάνεια, άλλα αμάξια δεν περνούσαν και παραξενεύτηκα. Όταν ο κόσμος άρχισε να με φωνάζει, λέω τι έγινε και έρχομαι και βλέπω το συμβάν.

Έσβησε το αμάξι του πέντε μέτρα πιο κάτω ενώ τη μετέφερε στο καπό επάνω και μετά έπεσε δίπλα η κοπέλα. Το τραγικό είναι ότι αυτός που το προκάλεσε δεν είχε καταλάβει ακόμα τι είχε κάνει, λέει “εγώ πότε την χτύπησα την κοπέλα;”», ανέφερε ο προπονητής της 22χρονης.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ηλικίας 99 ετών, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί όσο η πρωταθλήτρια ήταν βαριά τραυματισμένη.

Διαβάστε επίσης:

Ολοκληρώθηκε η έρευνα για το δυστύχημα των Τεμπών: Η ΡΑΣ καλεί σε ακρόαση ΟΣΕ και Hellenic Train

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποκαλύπτει για τη ψωρίαση: «Πρώτη φορά μου εμφανίστηκε στα 14, ήταν σε όλο μου το σώμα»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η αποκάλυψη για τη φάρσα που παραλίγο να του στοιχίζει τη ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα