Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η αποκάλυψη για τη φάρσα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή

Έχει λάβει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις ενώ εδώ και έξι χρόνια τον απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Το μεσημέρι της Τετάρτης (26/4), ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Μέσα

σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την φάρσα που είχε κάνει πριν αρκετά χρόνια στον πατέρα του, η οποία λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

«Μου αρέσει πάρα πολύ να τρομάζω κόσμο… Είχαμε πάει στη Σαντορίνη και ήμασταν σε μία παραλία και επιλέξαμε με τον πατέρα μου να κολυμπήσουμε για να πάμε απέναντι που είχε ένα ηφαιστειογενές τοπίο που νομίζεις ότι είναι βράχοι αλλά είναι άμμος. Πήγα σε μία κατηφόρα να κρυφτώ για να τον τρομάξω, και να με ψάχνει.

Και ξαφνικά συνειδητοιποιώ ότι το έδαφος κάτω από τα πόδια μου αρχίζει και φεύγει που καταλήγει σε γκρεμό 3- 4 μέτρων και έγινε πανικός. Επέστρεψε ο πατέρας μου κολυμπώντας, κάλεσε ανθρώπους και με τράβηξαν με σχοινί. Ακόμα και ανάσα που έπαιρνα έφευγα όλο και πιο χαμηλά. Ο τρόπος που προσπάθησα να του κάνω πλάκα…», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Ατύχημα με το αυτοκίνητο του Δημήτρη Αλεξάνδρου -Το μήνυμά της

Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Το άλμπουμ από το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor

Δάφνη Καραβοκύρη για τη νευρική ανορεξία: «Η ζυγαριά έδειχνε μείον και ο καθρέφτης συν»

Keywords
Τυχαία Θέματα