Βίκυ Καγιά: Οι λόγοι που δεν θα έκανε ποτέ ξανά πρωινό -«Αισθάνομαι άσχημα»

Μετά από οκτώ χρόνια συνεργασίας με το Star, η Βίκυ Καγιά αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό της Κηφισιάς. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα και βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορα κανάλια που την έχουν προσεγγίσει.

Βέβαια, κάτι που δεν έκανε πότε ξανά είναι πρωινή εκπομπή, με την ίδια να εξηγεί στην κάμερα του «Star Guest» τους λόγους που έχει πάρει αυτή την απόφαση.

«Δε νομίζω ότι θα ξαναέκανα πρωινό. Γιατί να κάνω πρωινό; Το έκανα δυο μήνες. Το πρωινό με τη μορφή που

γίνεται τώρα, δε μου πάει πολύ. Δεν είμαι σε θέση ούτε να συζητάω τους ανθρώπους γύρω μου, ούτε να σχολιάζω τις δουλειές άλλων και στις ζωές τους.

Είναι κάτι που δε μου ταιριάζει και δε θέλω να το κάνω. Αισθάνομαι άσχημα. Αν αργότερα κάτι αλλάξει και γίνει αλλιώς, να το δούμε. Δε με πειράζει να δοκιμάζω πράγματα αλλά να τα δοκιμάζω όταν με αφορούν και μου ταιριάζουν. Δεν έχουμε γεννηθεί όλοι για να τα κάνουμε όλα», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Όταν αποκαλύφθηκε ότι η Βίκυ Καγιά αποχωρεί από το Star, η ίδια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και -μεταξύ άλλων- ανέφερε:

«Ήταν μια πολύπλοκη χρονιά αυτή για εμένα. Μερικές φορές τα πράγματα καταλήγουν κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει – και θέλω να το τονίσω αυτό παιδιά – ότι τσακώθηκε κανείς με κανέναν. Δεν υπήρχε επιθετικό κλίμα. Είναι άδικο και για μένα και για το κανάλι και για τη συνεργασία που ήταν πολύ επιτυχημένη».

Το απόσπασμα από τη συνέντευξή της στη διαδικτυακή εκπομπή του Βαγγέλη Χαρισόπουλου προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (26/4) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Το άλμπουμ από το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor

Δάφνη Καραβοκύρη για τη νευρική ανορεξία: «Η ζυγαριά έδειχνε μείον και ο καθρέφτης συν»

CNN: «Θέμα χρόνου να εκραγεί το ηφαίστειο στη Σαντορίνη και να καλυφθεί με στάχτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα