Κριός- Ταύρος- Δίδυμοι: Να τι θα σας φέρει το 2021

Το 2021 είναι μια χρονιά που ευνοεί αρκετά ζώδια. Σήμερα θα ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τα τρία πρώτα ζώδια του ατσρολογικού χάρτη, τον Κριό, τον Ταύρο και τον Δίδυμο.

#Κριός
Αυτός ο χρόνος ξεκινάει λιγάκι διστακτικά για εσάς τους Κριούς αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας ανησυχήσει. Ο Απρίλιος, ο Αύγουστος, ο Σεπτέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι οι πιο δυνατοί

σας μήνες και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την πληροφορία. Τα παντρεμένα ζευγάρια θα αντιμετωπίσουν αρκετούς τσακωμούς και εντάσεις τα πρώτα δύο τρίμηνα του χρόνου. Όμως από το τρίτο τρίμηνο και μετά τα πράγματα βελτιώνονται σημαντικά, τόσο για τους παντρεμένους όσο και για τους ελεύθερους Κριούς.

#Ταύρος
Στην αρχή της χρονιάς τα ζευγάρια θα τσακώνονται αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Τα επόμενα δύο τρίμηνα θα είναι ήρεμα και χωρίς εντάσεις. Στη συνέχεια όμως η χρονιά θα ολοκληρωθεί και πάλι με εντάσεις και κάποιους τσακωμούς. Ωστόσο δεν θα είναι τσακωμοί που θα πλήξουν τη σχέση σας αλλά θα σας χαλάνε λιγάκι τη διάθεση.

#Δίδυμοι
Για τους ελεύθερους Διδύμους αναμένεται να είναι μια πολύ καλή χρονιά. Τα ζευγάρια που δεν είναι παντρεμένα μπορεί και να παντρευτούν μέσα στο 2021. Ωστόσο όσοι από εσάς είστε ήδη παντρεμένοι να περιμένετε αλλαγές στις σχέσεις σας. Στις 14 Απριλίου το ζώδιο των Διδύμων ευνοείται για εξωσυζυγικές σχέσεις. Προσπαθήστε να μείνετε εκείνη τη μέρα μακριά από πειρασμούς και όλα θα πάνε καλά. Ο Μάιος και ο Ιούνιος θα είναι δύο πολύ καλοί μήνες για τη σχέση σας, αν είστε παντρεμένοι. Αν σκέφτεστε να παντρευτείτε, ο Δεκέμβριος φαίνεται να είναι ο ιδανικός μήνας για γάμους ανάμεσα σε Διδύμους και άλλα ζώδια.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 19/1: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

5 tips που πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αν θέλεις να κάνεις δικό σου τον άντρα Παρθένο

Τα 7 μεγάλα μυστικά της αστρολογίας που θα σε βοηθήσουν να προσελκύσεις μια νέα σχέση

Keywords
Τυχαία Θέματα