Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/1

Η αλήθεια είναι πως οι φόρμες παίζουν πια πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας. Όλα άρχισαν με την πανδημία, τον εγκλεισμό μας στο σπίτι, τις μοναδικές εξόδους μας με μηνύματα για άθληση, ψώνια, βόλτα το κατοικίδιο κτλ. και την ανάγκη όλων των γυναικών να νιώθουν άνετα και βολικά.

Γι’ αυτό άλλωστε και βρέθηκαν και στην κορυφή των online αγορών. Σήμερα θα σας δείξουμε των ωραιότερο τρόπο να την ενσωματώσετε και σε άλλα outfits. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα

καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα λευκό σύνολο από την εταιρεία μόδας Desiree Fashion, που αποτελείται από ένα σακάκι, μια μπλούζα και ένα παντελόνι φόρμας.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με χρυσές αλυσίδες στο λαιμό από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα μποτάκια, Iris Luxury Shoes

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με γυρισμένες τις άκρες προς τα μέσα, χωρίστρα στη μέση, όγκο στην κορυφή και ένα πιάσιμο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/1

Keywords
Τυχαία Θέματα