Αιμιλιάνο Μάρκου: Η απάντηση που έδωσε στις φήμες ότι η σχέση του με τη Μαριαγάπη δεν είναι αληθινή

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά γνωρίστηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους στο GNTM και ήρθαν σύντομα κοντά.

Σε συνέντευξη που έδωσε το μοντέλο στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», αποκάλυψε πως ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στην Αυστρία.

«Υπέγραψα με ένα από τα top πρακτορεία της Ευρώπης και είναι μεγάλη μου χαρά το να κάνω κάτι τέτοιο και ουσιαστικά να διευρύνω τους ορίζοντές

μου εκτός Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Σαν άνθρωπος μεριμνώ για το μέλλον. Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται, για αυτό και κάνω τις οικονομίες μου», ανέφερε συγκεκριμένα.

Παράλληλα, ο Αιμιλιάνο αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Μαριαγάπη Ξυπολιά αλλά και όσους ισχυρίζονται ότι η σχέση τους δεν είναι αληθινή…

«Που ακούστηκε αυτό; Με την Μαριαγάπη έχουμε μια πολύ αληθινή σχέση και νομίζω πως οι πράξεις μας αποδεικνύουν ότι αγαπάμε ο ένας τον άλλον και είμαστε ακόμα μαζί. Μου έχει μαγειρέψει και με περιμένει να φάμε. Η μητέρα μου την αγαπάει σαν δικό της παιδί. Με το που έρθει σπίτι η Μαριαγάπη, η μάνα μου βλέπεις είναι τόσο χαρούμενη. Είναι πολύ χαρούμενη για μένα. Αγαπώ την εκδοχή του Αιμίλιου που μου βγάζει η Μαριαγάπη. Μου αρέσει ο εαυτός μου όταν είμαι μαζί της. Λίγο πιο τρυφερό, πιο γοητευτικό, πιο cool, ξεχνιέμαι. Το κορίτσι το έχω πάρει, αν εννοείς ότι θα της ζητήσω το χέρι της είναι λίγο νωρίς ακόμη. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους», είπε ο Αιμιλιάνο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

“Έχω επαφές με την Ελένη Μενεγάκη, είμαστε καλοί φίλοι. Της έχω πει πως κακώς αποφάσισε να…”

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Ολυμπίου για τις δύο φορές που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση

Θλίψη: Πέθανε ο 24χρονος γιος πασίγνωστου μοντέλου

Keywords
Τυχαία Θέματα