Σημάδια ακμής: Οι πιο απλοί τρόποι για να τα αντιμετωπίσετε εύκολα και γρήγορα!

Τα σημάδια ακμής είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών. Η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης όσων έχουν το συγκεκριμένο τύπο δέρματος είναι ιδιαίτερη αφού πρέπει να χρησιμοποιούν συγκεκριμένα προϊόντα ώστε να μην δημιουργούνται ερεθισμοί.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, γνωρίζετε τους κανόνες και τόσο ο δερματολόγος

όσο και η αισθητικός, σας έχουν πει όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθείτε.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ  έχετε ήδη καταλήξει στις φόρμουλες που είναι κατάλληλες για την επιδερμίδα σας αλλά και ποιες είναι εκείνες που πρέπει να αποφεύγετε.

Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν είστε μόνες σ’ αυτό. Αρκετές celebrities αντιμετωπίζουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με εσάς. Όπως είναι για παράδειγμα οι Kendall Jennerκαι Hailey Bieber

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burcu TÜRKER (@burcubusem)

Οι ειδικοί λοιπόν είναι και πάλι εδώ ώστε να σας δώσουν σημαντικές συμβουλές αλλά και βήματα που αν ακολουθήσετε πιστά θα εξαφανίσετε τα σημάδια.

Η χημική απολέπιση είναι ότι καλύτερο για την περίπτωση σας. Προσπαθήστε να αποφεύγετε τις φόρμουλες που περιέχουν κόκκους και τραυματίζουν την ευαίσθητη επιδερμίδα σας.

Το ζητούμενο είναι να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και όχι να ερεθίσετε το δέρμα σας.

Οι φόρμουλες που περιέχουν βιταμίνες C και E στη σύνθεση τους είναι ό,τι καλύτερο για εσάς. Χαρίζουν λάμψη και θρέψη στο δέρμα και παράλληλα ενισχύουν την ανανέωση των κυττάρων που ειδικά στη δική σας περίπτωση είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία.

Απλώστε τοπικά κάποιο προϊόν που ηρεμεί τα σημάδια με ρετινόλη ή παράγωγο της καθώς και οξέα όπως τα αζελαϊκό και διυδροξυβενζόλιο.

Είναι ιδιαίτερα δραστικά συστατικά που περιέχονται σε φόρμουλες κατάλληλες για τα σημάδια.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Mermaid waves: Θα τα δημιουργήσετε σήμερα μόνες σας με τον πιο απλό τρόπο!

Βάψατε τα μαλλιά σας σαντρέ αλλά σας βγήκαν πράσινα; Το προϊόν που θα σας σώσει βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα