Κρατερός Κατσούλης: «Αυτό που έχουμε συμφωνήσει με την Κατερίνα Καραβάτου για τα παιδιά…»

Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν ο σημερινός καλεσμένος του Πρω1νού. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής κάθισε απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού και μίλησε για τον νέο ρόλο του στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος» που κάνει πρεμιέρα απόψε 21/9 στον ANT1. Παράλληλα, ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε στη θεατρική παράσταση «Τι ζούμε ρε» αλλά και στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Πέρα

από τα επαγγελματικά, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την καθημερινότητά του με τα δύο παιδιά του, Αέλια και Αρίωνα και περιέγραψε το πρόγραμμα της καθημερινότητας αλλά και τη σχέση τους.

Αρχικά, λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Τα παιδιά μου είναι 11 και 6 ετών. Πηγαίνουν σχολείο κανονικά κι όλα τα γνωστά. Με την Κατερίνα Καραβάτου έχω μιλήσει, το τι θα κάνει εκείνη επαγγελματικά δεν θα το πω εγώ, θα τα πει η ίδια. Αυτό που έχουμε συμφωνήσει με την Κατερίνα Καραβάτου για τα παιδιά είναι ότι πάμε βάση των θέλω και των αναγκών.

Τα παιδιά μένουνε και μαζί μου. Όταν κοιμούνται σε εμένα, πάνε σχολείο από το δικό μου σπίτι. Αναλόγως με το πού μένουν, παίρνουν και το σχολικό. Τα παιδιά δεν μπερδεύονται αν υπάρχει αγάπη. Εγώ απευθύνομαι στα παιδιά μου σαν να είναι ενήλικες. Πάντα όταν συμβαίνει κάτι, το συζητάμε».

Όσον αφορά στις προτάσεις για παρουσίαση και την πορεία του στο θέατρο, ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε: «Είχα κάνει συζητήσεις για διάφορα projects πριν από την έναρξη της χρονιάς αλλά δική μου προτεραιότητα είναι η μυθοπλασία και αυτό ακολούθησα. Δεν μου λείπει η καθημερινή επαφή με τον κόσμο, κάθε χρόνο θα λέμε τα ίδια; Κάνω αυτό που μου αρέσει πολύ. Φέτος, κλείνω 32 χρόνια στην υποκριτική. Δεν προλαβαίνω να δω τηλεόραση. Ξυπνάω από το πρωί και επιστρέφω βράδυ».

Διαβάστε ακόμα:

Πρωινό μας: Η συγκινητική ιστορία του μικρού Δημήτρη που κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τη λευχαιμία

 Survivor: Στο Δρομοκαΐτειο ο παίκτης που απείλησε να αυτοκτονήσει – Η κατάσταση της υγείας του

 Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος φτάνει στα ίχνη της Ευτυχίας – Η Ισμήνη γίνεται έξαλλη με τον Κωνσταντίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα