Survivor: Στο Δρομοκαΐτειο ο παίκτης που απείλησε να αυτοκτονήσει – Η κατάσταση της υγείας του

Δύσκολα είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τον πρώην παίκτη του Survivor, ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει και επί επτά ώρες ήταν κλεισμένος σε κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι. Οι αστυνομικοί τον έπεισαν να βγει από το κτήριο και έπειτα μεταφέρθηκε στο τμήμα για να καταθέσει. Ωστόσο, πρώην παίκτης του Survivor δεν μπορούσε να μιλήσει και έτσι η οικογένειά του κατέθεσε

στη θέση του.

«Τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Είχε αλλάξει η συμπεριφορά του, έδειχνε πιεσμένος και ήταν σε υπερένταση. Λάμβανε αγχολυτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η οικογένεια του πρώην παίκτη του Survivor στους αστυνομικούς. Αυτή τη στιγμή, ο ίδιος βρίσκεται στο Δρομοκαΐτειο, προκειμένου να ακολουθήσει την κατάλληλη αγωγή.

Στο Πρω1νό μίλησε και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο, Μιχάλης Γιαννάκος, και περιέγραψε τις πρώτες ώρες του πρώην παίκτη του Survivor στο ψυχιατρείο. Ειδικότερα, ο ίδιος είπε:

«Ο ασθενής ήρθε εχθές με τον πατέρα του και τον αδερφό του στο τμήμα με τα έκτακτα περιστατικά στο Δρομοκαΐτειο. Ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμοι και πολύ ευγενικοί και οι τρεις. Τον είδα οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα με ψυχική νόσο στον ασθενή και εισήχθη σε ένα τμήμα οξέων περιστατικών.

Παίρνει την θεραπεία του, είναι πολύ συνεργάσιμος και ευγενικός. Είχε προβλήματα με την δουλειά του, με συναδέλφους αλλά δεν μπορώ να σας πω γιατί αυτά ήταν ιατρικά απόρρητα. Είχε προβλήματα στη δουλειά του. Θεωρούμε ότι με την αγωγή θα πάει πολύ καλά».

Διαβάστε ακόμα:

 Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος φτάνει στα ίχνη της Ευτυχίας – Η Ισμήνη γίνεται έξαλλη με τον Κωνσταντίνο

 Αλέξης Παππάς: Αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε νέα σχέση! Όσα είπε για τη σύντροφό του

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ο πατέρας μου πέθανε στη φυλακή, δεν τον γνώρισα»

Keywords
Τυχαία Θέματα