Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη αντίδραση του ζευγαριού μετά το εξώδικο που έλαβε

Το πρωί της Τετάρτης (21/9), στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έγινε γνωστό ότι ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή έλαβαν εξώδικό από το Κέντρο Αθηνών.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς ήταν να βρεθούν μαζί στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου, ωστόσο η πρεμιέρα αναβλήθηκε δύο φορές και η συνεργασία των δύο τραγουδιστών “ναυάγησε”, με τον Διονύση Σχοινά να ανακοινώνει ότι αποχωρεί από το σχήμα.

Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός, που εκπροσωπεί την επιχείρηση, μίλησε στην πρωινή εκπομπή εκπομπή και ανέφερε:

«Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί».

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε ο δικηγόρος στον αέρα του Mega.

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη για αυτή την εξέλιξη, ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Πάμε Δανάη», Αλέξης Μίχας, αποκάλυψε πως  η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ετοιμάζονται να απαντήσουν επίσης με εξώδικο.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι το ζευγάρι διαβουλεύεται με τους δικηγόρους τους για το θέμα και όπως φαίνεται, όλα θα λυθούν όλα στα δικαστήρια, εάν οι δύο πλευρές δεν τα βρουν εξωδικαστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ζωή Παπαδοπούλου: Η εγκυμοσύνη στα 40 και η αποκάλυψη του φύλου του μωρού της

Πρωινό μας 21/9: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Βάσια Μαυράκη

GNTM – Μάνατζερ Ζωής Ιωαννίδου: «Ήταν αγένεια όσα είπε η Χατζηπαντελή, μας προσέβαλε»

Keywords
Τυχαία Θέματα