Αλέξης Παππάς: Αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε νέα σχέση! Όσα είπε για τη σύντροφό του

Μία αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του έκανε ο Αλέξης Παππάς καλεσμένος στην «Super Κατερίνα». Ο γνωστός ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της πρωινής εκπομπής και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική ζωή του. Να σημειωθεί, πως η Άννα Ζένιου, η φιναλίστ του Bachelor, βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή.

Να θυμίσουμε πως δημοσιεύματα ήθελαν τους δυο τους να είναι ζευγάρι μετά το τέλος του reality και μάλιστα είχαν δει το φως

της δημοσιότητας και κοινές φωτογραφίες. Όταν, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε την Άννα Ζένιου αν υπάρχει ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά μαζί με τον Αλέξη Παππά, εκείνος τη διέκοψε και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε νέα σχέση.

Ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε ότι είναι ζευγάρι με κάποια κοπέλα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο. Ο ηθοποιός θέλησε να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της, ωστόσο αποκάλυψε πως δεν πρόκειται για κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν του.

«Θέλω να σου πω ότι είμαι σε σχέση. Την κοπέλα μου δεν την ξέρετε. Δεν μπορώ να σκεφτώ το σενάριο να είμαι με την Άννα Ζένιου, καθώς βρίσκομαι σε μια άλλη σχέση. Δεν είμαι ξανά μαζί με την κοπέλα από το Ντουμπάι. Δεν είναι πρώην, προχώρησα…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Αθηνά New York έναν χρόνο μετά το Bachelor, ο Αλέξης Παππάς ξεκαθάρισε: «Με την Αθηνά New York από το Bachelor δεν μιλάμε. Ήταν ένα κομμάτι που το άφησα πίσω στη ζωή μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ο πατέρας μου πέθανε στη φυλακή, δεν τον γνώρισα»

 Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη αντίδραση του ζευγαριού μετά το εξώδικο που έλαβε

 Ζωή Παπαδοπούλου: Η εγκυμοσύνη στα 40 και η αποκάλυψη του φύλου του μωρού της

Keywords
Τυχαία Θέματα