Αποκτήστε το Coachella sun-kissed look με ένα μόνο προϊόν!

Το Coachella festival είναι σε εξέλιξη στο Palm Springs της California και influencers, μοντέλα και stars βρίσκονται ήδη εκεί και το Instagram έχει πάρει φωτιά. Οι φωτογραφίες έχουν κατακλείσει τα timeline τους και εμείς δεν χάνουμε τhν ευκαιρία να χαζεύουμε τα beauty

looks. Το ένα είναι καλύτερο από το άλλο.

Η ηλιοκαμένη όψη έχει την τιμητική της όπως επίσης τα glitter και τα μικρά, πολύχρωμα κρύσταλλα στο πρόσωπο. Τα συνδυάζουν με περίτεχνες πλεξούδες αλλά και τις ανάλαφρες μπούκλες στα μακριά μαλλιά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbe Delaunay (@femme_de_barbe) στις 14 Απρ, 2019 στις 10:40 πμ PDT

Εμείς όμως θα μείνουμε στην επιδερμίδα. Η οποία είναι λαμπερή και sun-kissed. Ένα look που πρέπει σιγά-σιγά να την υιοθετήσετε. Η άνοιξη είναι εδώ και ο καλοκαίρι κοντά άλλωστε και θα χρειαστεί nα ανανεώσετε το νεσεσέρ σας όπου την πρώτη θέση τα πάρει το bronzer. Εμείς σας προτείνουμε μια νέα, συλλεκτική πούδρα που θα σας ξετρελάνει.

Πρόκειται για το νέο limited edition The Body Shop Honey Bronze Universal Bronzing Balm! Είναι ιδανικό για όλους τους τόνους επιδερμίδας και θα σας χαρίσει μια διακριτική μπρονζέ λάμψη εύκολα και γρήγορα, αφού η ανάλαφρη, βελούδινη υφή του κάνει την εφαρμογή και το blending παιχνιδάκι! Οι ατέλειες και οι ανεπιθύμητες γραμμές αποτελούν πια παρελθόν, αφού το συγκεκριμένο bronzer απλώνεται ομοιόμορφα ακόμα και με τα δάχτυλα, ενώ με το πινέλο Bronzing Brush θα πετύχετε σε χρόνο dt ένα αψεγάδιαστο sun-kissed look!

Ένα ακόμα ατού του συγκεκριμένου bronzer είναι ότι αφήνει την επιδερμίδα απαλή και πλούσια ενυδατωμένη, καθώς είναι εμπλουτισμένο με έλαιο marula από την Ναμίμπια, χειροποίητο βούτυρο καριτέ από την Γκάνα, κερί μέλισσας από το Καμερούν και μέλι από την Αιθιοπία, υπέροχα συστατικά που προμηθεύεται η The Body Shop μέσω του προγράμματός της Εμπόριο με Κοινότητες.

Και το καλύτερο; Η πρακτική compact συσκευασία του χωρά σε κάθε τσάντα, ακόμη και το βραδινός σας clutch. Έτσι, μπορείτε να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας ηλιοκαμένη όψη όπου κι αν βρίσκεστε!

Διαβάστε ακόμη:

5+1 χτενίσματα από τις πασαρέλες που μπορείτε να υιοθετήσετε από σήμερα!

Το κραγιόν της Lily Collins έριξε το Instagram -Ναι, οι dark τόνοι δεν έχουν εποχή!

Keywords
Τυχαία Θέματα