Κόρα Καρβούνη για το σχολικό bullying: «Δεν μπορούσα να γελάσω ούτε από ντροπή»

Την Κόρα Καρβούνη υποδέχτηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο «Στούντιο 4» και έκαναν μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός μίλησε για το bullying που βίωσε στα σχολικά χρόνια της εξαιτίας του ονόματός της.

«Όταν γεννήθηκα, μόλις είχε βγει ο νόμος να μπορούν τα ζευγάρια να επιλέγουν το επίθετο των παιδιών τους για να μην παίρνουν μόνο το πατρώνυμο. Ο πατέρας μου λεγόταν Σμιθ. Επειδή όμως σκέφτηκαν πως τα παιδιά στην Ελλάδα θα μεγαλώσουν και το Σμιθ είναι

ένα πολύ κοινότυπο όνομα, οι δυο γονείς επέλεξαν τον Καρβούνη. Ήδη το Κόρα, άλλωστε, είναι δύσκολο», εξήγησε αρχικά η Κόρα Καρβούνη.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι οι συμμαθητές της χλεύαζαν το επίθετό της, γεγονός που τη στενοχωρούσε πολύ. Η ίδια παραδέχτηκε πως μέχρι σήμερα δεν μπορεί να γελάσει με τα λογοπαίγνια σχετικά με το όνομά της: «Στο σχολείο έλεγαν για το όνομα μου… «η κόρα και η ψίχα»! Το κλασικό αστείο με το οποίο όμως δεν μπορούσα πια να γελάσω.

Κατ’ αρχάς είναι λογοπαίγνιο και δεν μου αρέσουν τα λογοπαίγνια, δεν γελάω. Και τώρα είμαι τελείως σοβαρή με αυτό, δεν γελάω και δεν μπορώ να γελάσω. Ούτε και από ντροπή, ”δεν είναι αστείο αυτό” λέω».

Και κατέληξε: «Και το επίθετο μου, δεν σημαίνει κάρβουνο αλλά κορφή βουνού. Καρα-βούνη. Απλά ευτυχώς στο σχολείο υπήρχαν άλλα παιδιά με χειρότερα επίθετα από το δικό μου και έτσι κάπως την γλίτωσα, έμεινε μόνο στο όνομα το πρόβλημα».

Διαβάστε ακόμα:

 Έξω φρενών η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ντροπή! Ξεπερνάτε κάποια όρια»

 Γέννησε η Ιωάννα Μαλέσκου

 Αυτοκτόνησε διάσημος TikToker – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Keywords
Τυχαία Θέματα