Τhe Ribbon Cutting! Λαμπερά εγκαίνια για τα νέα γραφεία της “Rogdaki Events Trademark” στην Πάτρα!

Μια ξεχωριστή βραδιά επιφύλασσε για τους προσκεκλημένους της το βράδυ της Δευτέρας 24 Απριλίου, η Άννα-Μαρία Ρογδάκη στα εγκαίνια των νέων γραφείων της “Rogdaki Events Trademark”.

Σε ένα μοναδικό περιβάλλον στον υπέροχο νέο χώρο, με τους δημιουργικούς στολισμούς να πρωταγωνιστούν, φίλοι και συνεργάτες ήταν εκεί για να μοιραστούν την χαρά της νέας εποχής για την εταιρεία.

Η Μιμή Ντενίση, ο Γιώργος Ντάβλας, ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Ινδός παραγωγός ταινιών Bollywood,

Ravinder Jeet Dariya ήταν ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Επικράτησε το αδιαχώρητο με τους οδηγούς να αναρωτιούνται γιατί έχει μποτιλιάρει έτσι η Κορίνθου με την απάντηση να βρίσκεται φωταγωγημένη στο 152!

Η ξεχωριστή βραδιά έκρυβε ξεχωριστούς συνεργάτες όπως τον Δημήτρη Φάκαλο και τη Νάντια Κωνσταντινίδη του Talks Catering, το Μάκη Κατή και την ομάδα του Δίηχου, την Θεοδώρα Θωμαϊδη με τις άνθινες δημιουργίες και το Caravel με τα εμπνευσμένα γλυκά που δημιούργησε ειδικά για τη βραδιά. Το event κάλυψε φωτογραφικά η ομάδα του Νίκου Τσακανίκα.

Το υπέροχο φόρεμα της Άννας-Μαρίας ήταν μια δημιουργία του Βασίλη Ζούλια, ενώ τα σκουλαρίκια ήταν του Περικλή Κονδυλάτου. Το μακιγιάζ και το χτένισμά της επιμελήθηκαν η Ελπίδα Μαστροκάλου και η Βασιλική Ζορμπά.

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα:

Η Έλενα Χειρδάρη γεννήθηκε το 1972 στο Μεντελίν της Κολομβίας από Κερκυραίους γονείς. Το 1994 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο La Verne στην Αθήνα και συνέχισε τις σπουδές της στο Sotheby’s Institute του Λονδίνου όπου έλαβε το πτυχίο της το 1996. Έχει συμμετάσχει σε οκτώ ατομικές εκθέσεις και σε πάνω από 25 ομαδικές στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στην Δανία, στο Μαϊάμι, στην Νέα Υόρκη, στο Βέλγιο και στην Κολομβία. Έργα της βρίσκονται στις μόνιμες συλλογές της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης, του Αμερικανικού Κολλεγίου στην Ελλάδα και ιδιωτικών συλλογών στην Κολομβία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Μαΐου 2023
Collect Society, Χάρητος 29, Αθήνα.

Μια ματιά ακόμα:

Τα ωραιότερα γιλέκα έχουν έμπνευση από τα 70’s! Tips για να κάνετε update το look σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα