Ρούλα Κορομηλά: Η πληρωμένη απάντηση σε follower που έκανε σχόλιο για τον Μιχαλόπουλο

Ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο θέλησε να κάνει η Ρούλα Κορομηλά, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν.

Λίγο πριν από την άφιξη του καλοκαιριού, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της δύο στιγμιότυπα, στα οποία ποζάρει με το αγαπημένο της και άκρως θηλυκό κόκκινο ολόσωμο μαγιό, ενώ δεν φοράει καθόλου μακιγιάζ.

«Ολόσωμο μαγιό, που έψαχνα μανιωδώς τότε με στάμπα μάλιστα

τον Σνουπι,τον πιο διάσημο σκύλο καρτούν του κόσμου που άφησε τη στέγη του σπιτιού του και ήρθε κοντά μου… Αδυναμία στα ολόσωμα πριν αλλά και τώρα χωρίς καρτούν…

YΓ. Μόλις το είχα βρει τότε και το δοκίμαζα σε διάφορες πόζες λίγο πριν το βουτήξω στη θάλασσα», σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila)

Μία από τις διαδικτυακές φίλες της παρατήρησε πως στη μία φωτογραφία φαίνεται ένας άνδρας, ο οποίος υπέθεσε ότι ήταν ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Να θυμίσουμε πως η Ρούλα Κορομηλά και ο Πάνος Μιχαλόπουλος έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, έφτασαν στα σκαλιά της εκκλησίας, όμως ο γάμος τους τέλειωσε δύο χρόνια μετά.

Η παρουσιάστρια διάβασε το σχόλιο της followers της και έδωσε μια αποστομωτική απάντηση, μη αφήνοντας περιθώρια για εικασίες. «Οι υποθέσεις με αφήνουν αδιάφορη, όπως και η περιέργεια».

Διαβάστε ακόμα:

 Πηνελόπη Πλάκα: «Μου πήγε πολύ άσχημα η χρονιά μετά από αυτό το γούρι που μου χάρισαν»

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραπέμπεται σε δίκη και για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

 Στέλιος Χανταμπάκης: Με αυτό το χρηματικό ποσό αποχώρησε από το «Survivor All Star»

Keywords
Τυχαία Θέματα