Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Θα γίνει μπαμπάς! Έγκυος η Ελένη Καρβέλα

Μια πολύ ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παραμονή του δεκαπενταύγουστου, μιας και ανακοίνωσε δημόσια πως σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς! Η σύζυγός του, Ελένη Καρβέλα, βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και έτσι η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του μωρού τους έχει ξεκινήσει.

Ο Κωνσταντίνος Μπγδάνος μπορεί να απασχολεί τα Μέσα λόγω της δουλειάς του και των θέσεων που υποστηρίζει, όμως

κρατάει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι επιθυμούσε να διατηρήσει κρυφή την είδηση της εγκυμοσύνης της Ελένης Καρβέλα, γεγονός που κατάφερε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη constantinos bogdanos (@constantinosbogdanos)

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram το βράδυ της Κυριακής 14/8 μια φωτογραφία με τη σύζυγό του, στην οποία αγγίζει τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλιά της με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

«Ο πιο ευτυχισμένος Δεκαπενταύγουστος. Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, υγεία και χαρά σε όλον τον κόσμο. Βοήθειά μας η Παναγία μας», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην ανάρτησή του.

Ο γάμος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Ελένης Καρβέλα έγινε τον Ιούλιο του 2019 στη Νάξο. Τρία χρόνια μετά από τη μέρα που επισφράγισαν την αγάπη τους, οι δυο τους ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Διαβάστε ακόμα:

 Κλέλια Πανταζή: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του γιου της και το όνομα που θα του δώσει

 Μυριέλλα Κουρεντή: Δηλώνει «ευτυχισμένη» ποζάροντας στο πλευρό του John Lygnos

 50 Cent: Ξεσήκωσε τη Μύκονο με τα τραγούδια του

Keywords
Τυχαία Θέματα