Ιωάννα Τούνη για την εγκυμοσύνη της: «Ανακατεύομαι, ζαλίζομαι, με πειράζει ο ήλιος…»

Στην Κρήτη βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου! Το ζευγάρι μετά την ανακοίνωση του φύλου του μωρού που περιμένει, ταξίδεψε στο πανέμορφο νησί προκειμένου να ξεκουραστεί, να χαρεί λίγο το καλοκαίρι και να περάσει χρόνο μαζί.

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από συμπτώματα, τα οποία έχουν

αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά της. Η influencer έχει ζαλάδες, ανακατεύεται ενώ για ένα μεγάλο διάστημα έκανε συνέχεια εμετούς.

Συνεπώς, η ίδια προτιμά να περνά τον περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι της και να χαλαρώνει, έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220814161846_touni1.mp4

Το μεσημέρι της Κυριακής 14/8, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βγήκαν για πρώτη φορά από το δωμάτιο και πήγαν στη θάλασσα, με εκείνη να εξηγεί στους followers της γιατί κάνουν διακοπές που θα έκαναν άνθρωποι 65 – 70 χρονών.

«Και επιτέλους βγήκαμε από το ξενοδοχείο και ήρθαμε για λίγο στη θάλασσα. Γενικά, αν απορείτε για ποιον λόγο κάνουμε διακοπές σαν 65 – 70 χρονών άνθρωποι, είμαι έγκυος – δεν ξέρω αν το θυμάστε και δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα με την εγκυμοσύνη μου.

Ανακατεύομαι, ζαλίζομαι, με πειράζει ο ήλιος, με πειράζει το ένα, με πειράζει το άλλο, έχω τα νεύρα μου, έχω τα χάλια μου, οπότε πρέπει να χαλαρώνουμε και γι’ αυτό ήρθαμε σε ένα ωραίο θέρετρο στην Κρήτη, για να χαλαρώσουμε», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220814161853_touni2.mp4

Έπειτα, η μέλλουσα μανούλα μοιράστηκε με τους followers της ένα στιγμιότυπο μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και σημείωσε: «Παππούδια».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Το βίντεο από τις διακοπές που «πρόδωσε» πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της

 Γιώργος Λιανός – Κωνσταντίνα Καραλέξη: Οι διακοπές και οι προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης τους

 Εφετείο: Πρώην παίκτης reality ο άνδρας που εισέβαλε στο πάρκινγκ

Keywords
Τυχαία Θέματα