Κι όμως! Η νέα παίκτρια του My Style Rocks είναι πάνω από 50 ετών και κούκλα!

Νέα είσοδο είχαμε στο My Style Rocks σήμερα, η οποία δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη, μιας και η παίκτρια, που προστέθηκε στο παιχνίδι, μετά την αποχώρηση της Έλλης Γελεβεσάκη από το Gala της Παρασκευής, εκτός από εντυπωσιακά όμορφη και γοητευτική, είναι και πολύ γνωστή παρουσία στην κοσμική Αθήνα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λοιπόν, καλωσόρισε σήμερα στο My Style Rocks τη Νίνα Παπαϊωάννου. Πρόκειται για τη γνωστή

κληρονόμο και επιχειρηματία της Fiat, επιπλέον μίας εκ των πιο καλοντυμένων γυναικών της πόλης, παράλληλα δραστήριων blogger και πολύ αγαπητής στους κύκλους των εύπορων ανθρώπων.

Η αγάπη της για τη μόδα και την καλαισθησία, ήταν οι παράμετροι, που ώθησαν τη Νίνα Παπαϊωάννου να δημιουργήσει το TrendSurvivor, το lifestyle blog που εμπνέει τις γυναίκες των 40+ για το στυλ, τη μόδα, την ομορφιά, τη διακόσμηση και τα ταξίδια.

Η ίδια μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Αθήνας, Καλιφόρνια και Λονδίνου, καθώς από τα ταξίδια της εμπνέεται και γεμίζει με εικόνες, τις οποίες εξωτερικεύει με έναν τρόπο στα outfits της, αφού η μόδα και το στυλ, είναι ένας από τους τρόπους για να εκτονώνει τη δημιουργικότητά της. Είναι μητέρα δύο παιδιών, 28 και 27 χρόνων.

Μάλιστα ανήρτησε και στο blog της την εμπειρία της από το My style rocks, ενώ έδωσε τα στοιχεία του πρώτου look της: μπλούζα με παγιέτες & other stories, φούστα Maison Martin Margiella X HM, Vintage παλτό της μητέρας της Chanel, vintage ζώνη Chanel, παπούτσια Zara , τσάντα Chloe.

Η ίδια δηλώνει: “Στα 50 και, μπήκα ως διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι τηλεοπτικό σόου My Style Rocks στην Ελλάδα. Συναγωνίζομαι μερικές απίθανες 20 και κάτι χρόνων γυναίκες, αλλά το στυλ έχει να κάνει πάντα με την ομορφιά σε κάθε ηλικία, την προσωπικότητα και τα ρούχα”.

Ενώ πρόσθεσε και φωτογραφία με την κόρη της Νίκη Σβώλου από τα παρασκήνια:

Μιλώντας για τον εαυτό της αναφέρει: “Είμαι επιχειρηματίας όλη μου τη ζωή. Πάντα προσπαθώ να κάνω κάτι καινούργιο. Κέρδισα τα πρώτα μου χρήματα στην 6η δημοτικού πουλώντας χαριτωμένες τσάντες που έπλεκα για να διασκεδάζω. Έγιναν τόσο αγαπητές που έπρεπε να δουλεύω σκληρά για την παραγωγή τους και δεν το διασκέδαζα πλέον. Στη δεκαετία των 20 ξεκίνησα μία εταιρία με παραγγελίες μέσω mail. Μαζί με μία από τις καλύτερές μου φίλες πετύχαμε και βγάλαμε καλά χρήματα. Έπειτα όμως, με την απόκτηση των παιδιών και τα διαζύγιά μας δεν μπορούσαμε να αναπτύξουμε την επιχείρηση. Πάνω από όλα , όμως, το πιο προκλητικό μου επάγγελμα ήταν σε μία από τις σημαντικές εταιρίες εισαγωγών αυτοκινήτων Fiat, εκείνη του πατέρα μου”.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Κοινή φωτογράφιση με Μπέλλα και Παπαγγελή μετά το “σκάνδαλο”

Keywords
Τυχαία Θέματα