Κι όμως! Η Μέγκι Ντρίο χαρακτήρισε παίκτρια του GNTM «κλανιάρα» και αποκάλυψε σε ποια θέλει να δώσει χαστούκι!

Η Μέγκι Ντρίο έκανε μια τολμηρή φωτογράφηση για τις ανάγκες του εξωφύλλου του περιοδικού DownTown, ενώ παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Άδικα χαρακτηρίστηκα η κακιά του παιχνιδιού αλλά δε με πειράζει. Δεν είμαι κακιά, είμαι ρεαλίστρια. Έχω και 25 fun club. Αυτό κάτι σημαίνει. Είμαι παρεξηγημένη μια ζωή και όχι μόνο στο GNTM», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.

Και πρόσθεσε: «Αγαπάω τους haters μου και τους απαντάω, για να έχω πολλούς haters κάνω κάτι σωστά. Αν δεν είχα αυτό το κοινό δε θα βρισκόμουν εδώ σήμερα κι αν δεν είχα αυτούς του haters δε θα είχα γίνει τόσο διάσημη».

Ωστόσο, η Μέγκι πέραν από τη συνέντευξη στο DownTown, μίλησε και στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση για να κοσμήσει το εξώφυλλο του Playboy.

«Δέχτηκα πρόστα για το εξώφυλλο του Playboy. Είμαι υπό συζήτηση με τους μάνατζέρ μου για αυτή τη φωτογράφηση. Ό,τι λέω, το λέω με ενδείξεις και αποδείξεις», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στις πρώην συμπαίκτριές της: «Η Ροζάνα μπήκε με μέσο και τώρα που βγήκε από το σπίτι θα χαθεί. Θα ήθελα να δώσω σφαλιάρα στην Άννα Τσακουρίδου. Η Καζαριάν ήταν η κλανιάρα του σπιτιού».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Ο έντονος εκνευρισμός της Φαίης με αφορμή τη συνέντευξη της Ιωάννας Μπέλλα: «Κόψτε το απόσπασμα! Παιδιά τι είπε; Τι είπε;»

Keywords
Τυχαία Θέματα