Προβλέψεις Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες αλλαγές θα γίνουν στον εργασιακό σας χώρο που η αλήθεια είναι πως θα σας ανακουφίσουν καθώς πιεζόσασταν αλλά δεν μπορούσατε να κάνετε κάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχετε πολλές εξωτερικές δουλειές οι οποίες θα σας φάνε πολύ χρόνο αλλά πρέπει να τις τακτοποιήσετε για να μην τρέχετε παραμονές των εορτών. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε τις κλειστές σας σήμερα. Κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν θα κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους και

αυτό θα σας ρίξει ψυχολογικά αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φανεί στην δουλειά σας γιατί θα δεχτείτε παρατηρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πολύ πιεσμένοι από την δουλειά σας και δεν έχετε χρόνο για τίποτα άλλο. Πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σας για να έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο για να βγείτε να διασκεδάσετε και να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Μιλήστε σε δικούς σας ανθρώπους για κάτι που σας έχει αγχώσει. Νιώθετε ότι μόνοι σας δεν μπορείτε να βρείτε άκρη γι’αυτό και η βοήθεια τους θα είναι για εσάς πολύτιμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα γίνονται πολύ πιο απλά, επειδή γίνονται πολύ σαφέστερα.Αφού λοιπόν το ξέρετε αυτό μη δίνετε σημασία σε αυτά που σας λένε οι άλλοι γιατί το καλό σας το ξέρετε εσείς και μόνο.

ΖΥΓΟΣ

Εάν τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση μην πάρετε θάρρος και αρχίσετε τις σπατάλες γιατί σε καλό δεν θα σας βγει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκέφτεστε να αλλάξετε επάγγελμα και η προοπτική του να ψάξετε για εργασία στο εξωτερικό είναι μεγάλη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσετε με τον σύντροφο σας μιας και σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να δείτε και το μέλλον της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι να δείτε τα πράγματα όπως είναι πραγματικά, δεν μπορείτε να προχωρήσετε και να δώσετε την πλήρη προσοχή σας σε κάποιον που αξίζει περισσότερο από το χρόνο σας όσο και να το θέλετε καθώς οι εκκρεμότητες πρέπει να κλείσουν οριστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συζήτηση με ένα μέλος της οικογένειας μπορεί να προκαλέσει κάποια ευαίσθητα συναισθήματα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι πάντα καλύτερο να τα εκδηλώνετε παρά να τα κρατάτε μέσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια συμπεριφορά που βλέπετε από έναν φίλο σας σε έναν άλλο κοινό σας φίλο δεν σας αρέσει καθόλου. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να μιλήσετε μαζί τους και να σπάσετε τον πάγο που υπάρχει ανάμεσα τους γιατί δεν θέλετε να υπάρχουν διακρίσεις και τσακωμοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Ταλαιπωρείστε πολύ από την εργασία σας αλλά ξέρατε πριν κάνετε αυτή την δουλειά ότι θα είναι δύσκολα και δεν θα έχετε τον ελεύθερο χρόνο που θέλετε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι υπομονή.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα