GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Μικαέλας Φωτιάδη μετά την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό

Στο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου, είδαμε τις διαγωνιζόμενες να δημιουργούν, καθώς έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους ευατό σε μια απαιτητική δοκιμασία. Συγκεκριμένα, δόθηκε στη κάθεμια από ένα επάγγελμα και έπρεπε να ντυθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχει αυτό και στη συνέχεια να ποζάρουν στον φακό μιας συμπαίκτριας τους.Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και δημιούργησαν τα τέλεια outfits για τα επαγγέλματα που έτυχαν στην καθεμια.

Στη

συνέχεια ακολούθησε η φωτογράφηση αποχώρησης, στην οποία θα έπρεπε να μπουν στο αυτοκίνητο με τον Κώστα Στεφανή και κατά τη διάρκεια μιας αγωνιστικής βόλτας να βιντεοσκοπήσουν ένα κοινωνικό μήνυμα για τη ζώνη ασφαλείας. Στη συνέχεια να κατέβουν από το αμάξι και να ποζάρουν σέξι κοντά σε αυτό. Μάλιστα, το κορίτσι που θα είχε το καλύτερο βίντεο θα κέρδιζε “ασυλία” και δεν θα κινδύνευε να αποχωρήσει από το σπίτι του ριάλιτι.

Τα κορίτσια βρέθηκαν μπροστά στους κριτές, οι οποίοι αρχικά ανακοίνωσαν πως την ασυλία κέρδισε η Μαριάννα Παινέση και στη συνέχεια σχολίασαν τις φωτογραφίες τους.

Η Μικαέλα Φωτιάδη δεν άκουσε θετικά σχόλια από τους κριτές και σε συζητήσεις της με την Εύη Ιωαννίδου εξέφρασε την ενόχληση της. Μάλιστα, τόνισε αρκετές φορές πως θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, καθώς ήταν η μόνη που άκουσε αρνητικά σχόλια. Αξίζει να αναφέρουμε πως είχε εκνευριστεί με τις κριτικές που άκουγε για τα υπόλοιπα κορίτσια, τα οποία είχαν πολύ καλές φωτογραφίες.

Την καλύτερη φωτογραφία την είχε η Εβελίνα Σκίτσκο, ενώ τις δύο χειρότερες είχαν η Μικαέλα Φωτιάδη και η Εύη Ιωαννίδου. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στα δύο κορίτσια πως από το Greece’s Next Top Model αποχωρεί η Μικαέλα Φωτιάδη. Τα κορίτσια φανερά συγκινημένες αγκαλιάστηκαν, ενώ η Μικαέλα πριν αποχωρήσει πέταξε τα “καρφιά” της λέγοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνεχίζει η Άννα Αμανατίδου στο παιχνίδι και όχι αυτή.

Η Μικαέλα Φωτιάδη, μετά την προβολή του επεισοδίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία αναφέρει: «Απόψε θα κοιμηθώ χαρούμενη».

Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο:

Δείτε ακόμη: GNTM: Αποχώρησε η Μικαέλα Φωτιάδη-Ο εκνευρισμός και τα “καρφιά” για συμπαίκτρια της

Keywords
Τυχαία Θέματα