Η χρυσή πινελιά που πρέπει να υπάρχει στο γιορτινό make up look

Το χρυσό το αγαπάμε. Σωστά;

Ακόμα κι αν δεν το συνηθίζουμε τις καθημερινές στο γραφείο και το αφήνουμε για τις ιδιαίτερες περιστάσεις πάντα υπάρχει κάτι με την λάμψη του στο νεσεσέρ μας. Μπορεί να είναι ένα highlighter, ένα λιπ γκλος με χρυσούς ιριδισμούς και για τις πιο τολμηρές eyeliner ή κραγιόν.

Τα Χριστούγεννα όμως… Ε, αν δεν χρησιμοποιήσουμε τότε ότι χρυσό υπάρχει στο συρτάρι μας δεν καταλαβαίνουμε γιορτές. Φέτος μάλιστα

που έχει την τιμητική του και δίνουν οι make up artists το ελεύθερο πετάμε από τη χαρά μας. Θα το απλώσουμε σε μάτια,ζυγωματικά, χείλη και νύχια χωρίς ενοχές. Εντάξει, όχι σε όλα την ίδια φορά αλλά τι σημασία έχει; Χρυσό να είναι κι ας είναι σε ένα σημείο μόνο.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα καινούρια ή και κλασικά προϊόντα. Εσείς πρέπει να αποφασίστε το Christmas look και φυσικά τα ξαναλέμε γιατί έχουμε μέρες ακόμα μπροστά μας.

Chanel Le Lion de Chanel: Είναι τόσο όμορφο που θέλουμε απλά να το κοιτάζουμε αλλά τυγχάνει να είναι και ένα τέλειο highlighter οπότε μάλλον θα το θυσιάσουμε φέτος τα Χριστούγεννα.

Clarins Gold Mascara Top Coat: Το απλώνουμε πάνω από τη μάσκαρα και οι βλεφαρίδες αποκτούν νεραϊδένια όψη

Givenchy Teint Couture Poudre, Shimmery Gold: Απλώνουμε μικρή ποσότητα στα ζυγωματικά και όλο το πρόσωπο φωτίζεται. Πρόκειται επίσης για ένα μικρό αριστούργημα αλλά αξίζει τον κόπο να το “χαλάσουμε”

Essie Concrete Glitters Collection, Can’t Stop Her In Copper: Ένα ολόχρυσο mani ταιριάζει με όλα τα looks. Αν δεν θέλουμε πάλι να είναι όλα τα νύχια μας τόσο λαμπερά μπορούμε να το συνδυάσουμε με μαύρο ή nude και να το χρησιμοποιήσουμε στα tips μόνο δημιουργώντας ένα τέλειο french mani.

Dior 5 Couleurs Midnight Wish, Lucy Star: Η συλλεκτική πενταπλή παλέτα με τις μεταλλικές σκιές που θα μας μεταμορφώσουν σε Βασίλισσες του party

Διαβάστε ακόμη:

Ο Χειμώνας θέλει έλαια και υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλου

O λογαριασμός που πρέπει να αποθηκεύσετε γιατί έχει τα ωραιότερα σχέδια για το μανικιούρ σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα