Κάτια Ταραμπανκό: Δεν φαντάζεστε ποια εκπομπή της πρότειναν να παρουσιάσει -Δείτε για πρώτη φορά το μοντέρνο σπίτι που συγκατοικεί με τον σύντροφό της!

Τέσσερις περίπου μήνες μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor, η Κάτια Ταραμπανκό άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι της όπου συγκατοικεί με τον σύντροφό της, στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην Μαίρη Αργυριάδου και παραδέχτηκε, μέσα σ’ όλα, πως δυσκολεύτηκε αρκετά στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε και ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει το φετινό ριάλιτι επιβίωσης. «Εμένα μου αρέσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος γιατί είναι σαν την φωνή του λαού. Δε μπορώ

να αποκλείσω και τον Τζέιμς Καφετζή γιατί έχει δείξει καλή στρατηγική. Από κορίτσια, θα ήθελα τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που είναι δυναμική, θηρίο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον σύντροφό της, τόνισε πως ασχολείται με τον μοντελισμό και γι’ αυτόν τον λόγο το σπίτι τους είναι έτσι διακοσμημένο. «Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ με κάποιον, κάθε αρχή και δύσκολη. Ταιριάζουμε και με τον άνθρωπο. Δεν μπορώ να πω ότι επειδή συγκατοικήσαμε, πάμε να κάνουμε παιδιά, αν και θα το ήθελε η μαμά μου! Τώρα για μένα είναι προτεραιότητα η δουλειά», ανέφερε η Κάτια Ταραμπανκό.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι το μοντέλο βρίσκεται σε συζητήσεις για την παρουσίαση του My Style Rocks, ενώ ετοιμάζει τη δική της σειρά καλλυντικών.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Άννα Μαρία Βέλλη: Οι αλλαγές στο σώμα της μετά το Survivor και το βίντεο που κατέβηκε από το διαδίκτυο

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει ο δικηγόρος της Ιωάννας -«Το ένα της αφτί έχει εξαφανιστεί, κυκλοφορεί μόνιμα με μάσκα»

Survivor: Ο Παύλος Γαλακτερός επέστρεψε στην Ελλάδα –Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Keywords
Τυχαία Θέματα