Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Το Καλοκαίρι εκείνο” και “Σχολείο; Όχι, ευχαριστώ!”

Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram

όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.

Τα αγαπημένα μας για σήμερα:

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΕΙΝΟ, ΝΑΤΑΣΑ ΓΚΟΥΤΖΙΚΙΔΟΥ

Λευκάδα, 1939. Ομίχλη καλύπτει το νησί και η γιαγιά Ερατώ ξαγρυπνά νιώθοντας πως οι οιωνοί προμηνύουν και πάλι το κακό. Δυο παιδιά παίζουν ανέμελα με το βλέμμα στραμμένο στις δαντελωτές παραλίες του τόπου τους, εκεί όπου η ζωή ακολουθεί τους δικούς της ρυθμούς δίχως να νοιάζεται για τα τερτίπια ανθρώπων και θεών.

Λίγο μετά, ξεσπά ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος για να ξεριζώσει ζωές και να σκορπίσει την καταστροφή. Τοσκάνη, δεκαετία του ’60. Η Αντζελίνα, μια όμορφη νεαρή γυναίκα, περνά την καθημερινότητά της τριγυρνώντας στους αμπελώνες του πατέρα της και ζωγραφίζοντας μεσαιωνικούς πύργους, μέχρι που στη ζωή της εισβάλλει ο μυστηριώδης Τζοβάνι.

Ποια μοίρα δένει άρρηκτα τις ζωές τους; Ποιες δυνάμεις συνωμοτούν για να φέρουν στην επιφάνεια μυστικά που αρνούνται να μείνουν για πάντα θαμμένα στο πέρα-σμα του χρόνου;

Από τη Λευκάδα στην Τοσκάνη κι αποκεί στη Ρώμη, στήνεται μια μυστική γέφυρα για να ενώσει το παρόν με το παρελθόν και να συνδέσει τα κομμάτια μιας ιστορίας που δεν λέει να ξεχαστεί μέχρι να κλείσουν οι παλιοί λογαριασμοί.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ! 

ΣΧΟΛΕΙΟ; ΟΧΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ASTRID DESPORDES/ ΑΣΤΡΙΝΤ ΝΤΕΠΟΡΝΤ 

Σε λίγες μέρες ανοίγει το σχολείο, αλλά ο Μαξ δε θέλει να πάει.

– Σε καταλαβαίνω, απαντά η μαμά. Δεν μπορείς να φανταστείς τι απαίσιο που είναι το σχολείο… Ή μήπως όχι;

Ένα βιβλίο που με πολύ χιούμορ μιλάει για τις χαρές της σχολικής ζωής.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ! 

Μια ματιά ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Στην Πόλη των λυγμών” και “Χνουδωτά ζωάκια”!

Keywords
Τυχαία Θέματα