Huda Kattan: Το μυστικό ομορφιάς που έμαθε από τη μαμά της!

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η αυτοδημιούργητη μεγιστάνας της beauty industry, Huda Kattan, μοιράστηκε ένα tip ομορφιάς που θυμάται από την μητέρα της και που, όπως λέει, έχει δει με τα μάτια της πως κάνει δουλειά!

“Η μητέρα μου πίστευε ανέκαθε στο “do it yourself“, και μου έμαθε πως δεν χρειάζεται να ξοεδεύεις πολλά χρήματα σε προϊόντα ομορφιάς. Τα DIY είναι πολύ σημαντικά για μένα, για πολλά από αυτά έχουν τις ρίζες τους στην κουλτούρα της Μέσης Ανατολής, και μου αρέσει που

η κληρονομιά μου είναι εκείνη που καθόρισε τον τρόπο που βλέπω την ομορφιά”, είπε.

“Οι γυναίκες με καταγωγή από τη Μέση Ανατολή συνήθως έχουν μαύρους κύκλους και η μητέρα μου ορκίζεται στο έλαιο γλυκού αμυγδάλου– λίγες σταγόνες τοπικά στις δυσχρωμίες και μέσα σε λίγες εβδομάδες βλέπεις διαφορά. Η μητέρα μου το έκανε πολύ και η επιδερμίδα της πάντοτε έδειχνε σούπερ φρέσκια και νεανική”.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2021/05/175921935_664268971027699_1514681409210865264_n.mp4

Μάλιστα η Huda μοιράστηκε πρόσφατα και ένα βιντεάκι στο Instagram όπου δείχνει ακριβώς τα τρία βήματα που ακολουθεί η ίδια για να καταπολεμήσει τους μαύρους κύκλους: ξεκινάει τοποθετώντας κομπρέσες με έλαιο γλυκού αμυγδάλου κάτω από τα μάτια και κάνει ελαφρύ μασάζ στην περιοχή, στη συνέχεια χρησιμοποιώντας δύο παγωμένα cryο balls, κάνει μασάζ γύρω από τα μάτια για να μειώσει το πρήξιμο και ολοκληρώνει τη φροντίδα με τα eyepatches από τη δική της σειρά skincare, τη Wishful.

Κάθε δοκιμασμένη στο χρόνο, φυσική λύση ομορφιάς είναι ένας μικρός “θησαυρός” και ειδικά η συγκεκριμένη η οποία αφορά σε ένα τόσο δύσκολο πρόβλημα, όπως οι μαύροι κύκλοι, που ταλαιπωρούν σχεδόν όλες μας!

Τι λες, θα το δοκιμάσεις;

Πηγή φωτό & video: Instagram/wishfulskin

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Γιορτή της Μητέρας: 10 beauty δώρα που θα την ενθουσιάσουν!

Η Blake Lively με φρέσκο, ανοιξιάτικο nail art!

Και η Chrissy Teigen ορκίζεται σε αυτό το cult concealer!

Keywords
Τυχαία Θέματα