Κατερίνα Ζαρίφη: Επιστρέφει στο Open με νεά εκπομπή -Τα πρόσωπα που συζητούν για την ομάδα της

Η Κατερίνα Ζαρίφη ετοιμάζει το τηλεοπτικό της comeback! Η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως υπάρχει άγχος και πως η εκπομπή που θα παρουσιάζει στο Open τη νέα σεζόν θα είναι… παρεΐστική!

Παράλληλα, η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε στην κάμερα του «Breakfast@Star» ποια είναι τα τρία πρόσωπα που συζητούν προκειμένου να βρίσκονται στην ομάδα της.

Όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίδη στην πρωινή εκπομπή του Star

«Πάμε να κάνουμε κάτι καινούριο, παρεΐστικο. Πολύ άγχος μέχρι

να βγει η πρώτη εκπομπή. Δεν θα είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση, θέλουμε να δώσουμε τη δική μας ταυτότητα με έναν πρωτότυπο τρόπο», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω ακόμα ποιος θα είναι ο τίτλος της εκπομπής αλλά σίγουρα θα είναι κάτι σπιτίσιο, θα συναντάμε κόσμο μέσα στο σπίτι και όλα τα θέματα θα έχουν να κάνουμε με αυτά που μας αφορούν: μουσικά, τηλεοπτικά, κουτσομπολίκι… τα πάνω-πάνω, αυτά που βλέπει η πεθερά».

Τέλος, παραδέχτηκε ότι τα πρόσωπα που συζητούν για να βρίσκονται στην εκπομπή της είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Άννα Ζηρδέλη και ο Αντώνης Παπαηλίας, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι σίγουρο ακόμα αφού δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανάρτηση με τη Δανάη Μπάρκα πριν από την πρεμιέρα της

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Βγήκα από μια δύσκολη σχέση, δεν περνούσα καλά»

Έγκυος η Γιάννα Παναγοπούλου: «Ο Θεός μας έδωσε αυτό το ανέλπιστο δώρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα