Μίλτος Τεντόγλου: Η σπάνια αναφορά στη σύντροφό του -«Είναι πάντα δίπλα μου, με ακολουθεί όπου μπορεί»

Πριν από λίγο καιρό ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε περήφανους για άλλη μια φορά τους Έλληνες, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης.

«Πέρυσι είχα υποσχεθεί ότι θα πάω πολύ καλύτερα. Ο αγώνας ήταν πολύ πιο δύσκολος σχεδόν από όσους έχω συμμετάσχει και τελικά κατάφερα να πάρω τη νίκη. Πέρυσι δεν ήμουν καλά, ήταν κακός αγώνας για μένα, κακή μέρα. Απόψε δεν είχα δικαιολογία. Ήταν δύσκολη μάχη, αλλά προσπάθησα να κάνω το καλύτερο.

Δεν ήμουν άνετος. Μετά το τρίτο άλμα άρχισα να νιώθω άσχημα τα πόδια μου, σαν να παθαίνουν κράμπες

και γι’ αυτό άργησα να κάνω το μεγάλο άλμα. Έπρεπε να τεστάρω τα πόδια, να δω αν ήμουν καλά και στο τελευταίο άλμα μπήκα να το κάνω, αφού δεν πόνεσα προηγουμένως. Ήταν δύσκολο για μένα, αλλά κατάφερα να το διαχειριστώ», είχε δηλώσει ο Μίλτος Τεντόγλου μετά τη νίκη του.

Οι νέες δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου και η αναφορά στη σύντροφό του

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Χρυσό Ολυμπιονίκη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου ο ίδιος αποκάλυψε τι κάνει πριν κάθε αγώνα, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στη σύντροφό του, Πηνελόπη Γκιώνη.

«Λίγα λεπτά πριν αγωνιστώ, προσπαθώ να ηρεμήσω για να εκτελέσω το άλμα καλά», είπε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου. στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Όσο για την αγαπημένη του, εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Η σύντροφός μου είναι πάντα δίπλα μου, με ακολουθεί και αυτή όπου μπορεί. Είναι αθλητικογράφος οπότε έρχεται τις περισσότερες φορές, δεν με συμβουλεύει σε πράγματα που έχουν να κάνουν με τον στίβο αλλά σε άλλα πράγματα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανάρτηση με τη Δανάη Μπάρκα πριν από την πρεμιέρα της

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Βγήκα από μια δύσκολη σχέση, δεν περνούσα καλά»

Έγκυος η Γιάννα Παναγοπούλου: «Ο Θεός μας έδωσε αυτό το ανέλπιστο δώρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα