Ηλίας Μαμαλάκης: Ξέσπασε για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη -«Αυτό που έγινε ήταν φόνος -Αυτούς τους μάγκες θα έπρεπε να…»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν στο νοσοκομείο καθώς αντιμετώπιζε μια περιπέτεια με την υγεία του. Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείος, ο γνωστός chef επέστρεψε στο σπίτι του και στην καθημερινότητά του.

Έναν μήνα μέτα την περιπέτεια που πέρασε, ο ίδιος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέυξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό» και στη  δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα. Μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε στον νέο γολγοθά που έζησε, ενώ παράλληλα ρωτήθηκε και για το θλιβερό

περιστατικό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα στον Πειραιά και έχασε τη ζωή του ο 36χρονος Αντώνης Καργιώτης.

Όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης στην κάμερα του ΑΝΤ1

«Δεν είμαι πολύ προσεκτικός και ξανάπιασα το περσινό μικρόβιο. Μου το θεράπευσαν, βρήκαν κι άλλες… αμαρτίες, ξαναμπήκα στο νοσοκομείο, τις έκανα κι αυτές καλά και πριν από μία βδομάδα βγήκα. Πλέον είμαι σε αποθεραπεία και είμαι πολύ καλά», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Και συνέχισε: «Το να μείνεις πολύ καιρό σε ένα νοσοκομείο, όσο και να σε φροντίσουν οι δικοί σου άνθρωποι, η ψυχολογία σου πέφτει. Μένεις μόνος το βράδυ, βλέπεις ένα ταβάνι κίτρινο. Όλα τα κακά που έχεις περάσει στη ζωή σου σού έρχονται στο κεφάλι. Αυτό είναι πολύ αρνητικό. Δεν το σκέφτηκα ούτε μία στιγμή ότι μπορεί να πεθάνω. Ήταν η πρώτη φορά που έπαθα μία ψυχολογική σύγχυση. Έχω κάνει εγχείρηση στο κρανίο, στην καρδιά, στα γόνατα, είμαι βιονικός γενικά αλλά ποτέ δεν φοβήθηκα».

Για τον θάνατου του Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά, σχολίασε: «Αυτό που έγινε ήταν φόνος. Με το κύρος ότι είσαι πλήρωμα του δίνεις μια σπρωξιά και τον πετάς στη θάλασσα; Και δεν κάνεις και τίποτα; Είναι φόνος. Αυτούς τους μάγκες θα ‘πρεπε να τους ξεριζώσουν την πέτσα με τανάλια. Είναι σαν να σκότωσαν ένα απροστάτευτο παιδάκι. Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Δεν είναι εύκολα πράγματα. Μπορεί να μην τον είχα συναντήσει ποτέ τον άνθρωπο αλλά τόση αδικία ρε παιδί μου;».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανάρτηση με τη Δανάη Μπάρκα πριν από την πρεμιέρα της

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Βγήκα από μια δύσκολη σχέση, δεν περνούσα καλά»

Έγκυος η Γιάννα Παναγοπούλου: «Ο Θεός μας έδωσε αυτό το ανέλπιστο δώρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα