Κατερίνα Στικούδη σε Βαγγέλη Σερίφη: «Σε θαυμάζω για όλα αυτά που κάνεις»

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ο γνωστός μουσικός παραγωγός έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μιας και επιθυμούσε να ασχοληθεί με τα κοινά.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του συζύγου της και θέλησε να τον συγχαρεί δημόσια, εκφράζοντας τον θαυμασμό και την αγάπη της προς το πρόσωπό του.

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση, τονίζοντας πως πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Σερίφη και θα τον στηρίζει σε κάθε βήμα του.

Η Κατερίνα Στικούδη στηρίζει τον Βαγγέλη Σερίφη

«Σε θαυμάζω για όλα αυτά που κανείς , τα υπέροχα τραγούδια που γράφεις , πόσο καλός δάσκαλος ,πατέρας και σύζυγος είσαι! Όμως πιστεύω ότι η ενασχόληση σου με τα κοινά είναι αυτό που σου ταιριάζει πιο πολύ !

Είναι μεγάλη επιτυχία το ποσοστό 7,3 της λαϊκής συσπείρωσης σε μια περιοχή με τόσες ιδιαιτερότητες! Θα είμαι για πάντα δίπλα σου να στηρίζω κάθε σου βήμα! Συγχαρητήρια», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Μπιμπίλας για Μαίρη Χρονοπούλου: «Είχε αφήσει χαρτί για όλη τη διαδικασία»

 Αντώνης Κανάκης: Η όλο νόημα ανάρτηση μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

 Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ψυχοφθόρα διαδικασία η δίκη Φιλιππίδη»

Keywords
Τυχαία Θέματα