Εκλογές 2023: Οι διάσημοι νικητές της «μάχης» του σταυρού

Μεγάλη ήταν η λίστα με τους celebrities που έθεσαν υποψηφιότητα στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές, διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών τόσο στην περιφέρεια όσο και στους δήμους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχαν έντονη δράση στα social media, συνεπώς απομένει να δούμε ποιοι είναι εκείνοι που κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα την επιθυμία τους να ασχοληθούν με τα κοινά.

Η

εκπομπή «T-live» και η δημοσιογράφος Πόπη Παπαδοπούλου συγκέντρωσε τα ονόματα των celebrities της showbiz που κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών τους και έτσι εξελέγησαν, συγκεντρώνοντας χιλιάδες σταυρούς.

Αυτοί είναι οι celebrities που εξελέγησαν στις εκλογές

Στον βόρειο τομέα της Αττικής ο Θάνος Ασκητής ήταν εκείνος που συγκέντρωσε 19.115 σταυρούς. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μάζεψε 12.250 σταυρούς και στην έκτη θέση ο Κωνσταντίνος Μαρκουϊζος Ιαβέρης με 9.472 σταυρούς

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποτελεί έναν από τους ηθοποιούς που εκλέχτηκαν, αφού μάζεψε με 10.186 στον κεντρικό τομέα Αττικής. Από την άλλη, στον δυτικό τομέα ο νικητής του «Survivor All Star» Σάκης Κατσούλης εκλέγεται με 6.200 ψήφους.

Στον νότιο τομέα, τώρα, εκείνος που κατάφερε να βγει πρώτος σε σταυρούς με 15.906 είναι ο Μανώλης Σφακιανάκης, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Μιχάλης Ζαμπίδης με 12.666 σταυρούς. Και η Βασιλική Μιλλούση τα κατάφερε, αφού κατέλαβε την τρίτη θέση με 11.604 σταυρούς.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη με 9.509 σταυρούς. Ο Κώστας Σόμμερ κατέκτησε την ένατη θέση και σύμφωνα με την πρώτη εικόνα φαίνεται να εκλέγεται.

Στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας την πρωτιά σε σταυρούς έλαβε η Βούλα Πατουλίδου, όμως εκλέγονται κι άλλα γνωστά πρόσωπα, όπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Μπάνε Πρελέβιτς, ο Άγγελος Χαριστέας, αλλά και ο πατέρας του Άλκη Καμπανού.

Γι’ ακόμα μια φορά, ο  Γιώργος Τσαλίκης επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο Περιστέρι με τον Ανδρέα Παχατουρίδη συγκεντρώνοντας 3.386 σταυρούς. Από την άλλη, η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν υποψήφια με τον Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηνών συγκέντρωσε 4.048 σταυρούς.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Συρίγος: Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε αν η κόρη του έχει γνωρίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

 Μιχάλης Χατζηγιάννης: Απαντά για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

 Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Τι απαντά ο δικηγόρος του για την απουσία του από τη βάφτιση της κόρης του

Keywords
Τυχαία Θέματα