Μιχάλης Χατζηγιάννης: Απαντά για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Μπορεί να ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι οποίοι ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το καλοκαίρι

του 2021 μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Παρά τον χωρισμό τους, πάντως, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διατηρούν άριστες σχέσεις και συνεχίζουν να στηρίζει ο ένας τον άλλον. Μάλιστα, στα τέλη του Σεπτέμβρη, η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρέθηκε στη μεγάλη συναυλία που έδωσε ο πρώην αγαπημένο της στον Λυκαβηττό και τον καμάρωσε.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την Ζέτα Μακρυπούλια στον αέρα του ΑΝΤ1

Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για τη σχέση τους σήμερα στην εκπομπή «Το Πρω1νό» όπου βρέθηκε καλεσμένος την Δευτέρα 9/10.

«Έχουμε άριστες σχέσεις, γιατί δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στον χωρισμό. Όταν δύο άνθρωποι δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, έχουν καλές σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει κάτι βέβαια. Χαίρομαι που στην περίπτωσή μας είναι αυτό, γιατί είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με ιδιαίτερο ταλέντο και χαίρομαι που πάει και πολύ καλά και της εύχομαι τα καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Για το ενδεχόμενο πάντως να είναι μαζί ξανά, ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα: «Θα έλεγα ποτέ μη λες ποτέ, αλλά είναι κάτι το οποίο θεωρείται λήξαν».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με τον γιο της, Βλάσση – «Μπορούν να συγκριθούν αυτές οι πρωινές αγκαλιές;»

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Η σχέση μας με την Ανθή Βούλγαρη έχει δοκιμαστεί»

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου -«Η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της»

Keywords
Τυχαία Θέματα