Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε συνεργασία αλλά δεν έφυγα»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού και μίλησε για τα «Καλύτερά μας χρόνια», τη δύσκολη συνεργασία που είχε με συμπρωταγωνιστή της αλλά και τα παιδιά της, τα οποία αποτελούν προτεραιότητα.

Σχετικά με τη δύσκολη συνεργασία η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε άσχημη συμπεριφορά, όμως εκείνη κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν: «Μου έχει τύχει συμπρωταγωνιστής μου

να έχει κακή συμπεριφορά. Δεν έφυγα από τη δουλειά, πήγα μέχρι τέλος. Είχα περάσει δύσκολα. Κάποια στιγμή πρέπει να ακούσω και το σώμα μου γιατί παθαίνω ψυχοσωματικά όσο με ζορίζω αλλά εντάξει μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε. Κάνω ψυχοθεραπεία».

Αναφερόμενη στα παιδιά της, Μάξιμο και Κίμωνα, η Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογήθηκε: «Μιλάω συνέχεια για τα παιδιά μου, είμαι πολύ γραφική μαμά. Είναι πολύ ωραίο να είσαι με τρεις άνδρες στο σπίτι. Τα λατρεύω τα αγόρια μου. Προσπαθώ να είμαι εκεί, ρυθμίζω έτσι τα πράγματα ώστε να είμαι τον περισσότερο χρόνο εκεί. Είμαι πολύ ενοχική ως προς αυτό και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να το δουλέψω εγώ με τον εαυτό μου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιανός: Φωτογραφίζει τους γιους του στον στίβο μάχης του Survivor

 Μπέττυ Μαγγίρα σε Ιωάννα Τούνη: «Μην μασάς καθόλου, είσαι αυθεντική»

 Γιώργος Καπουτζίδης στο Πρω1νό: «Το βράδυ μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση ήταν το πιο δύσκολο της ζωής μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα