Travis Barker: Για ποιον λόγο επισκέφθηκε τον τάφο του Robert Kardashian;

15:10 28/4/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Travis Barker ζήτησε το χέρι της αγαπημένης του από τον πατέρα της.

Ο Robert Kardashian έφυγε από τη ζωή το 2003, σε ηλικία 59 ετών. Λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του οισοφάγου στο τελευταίο στάδιο. Άφησε ξαφνικά πίσω του τέσσερα παιδιά. Η Kim, η Kourtney, η Khloé και ο Rob λάτρευαν τον πατέρα τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ο σύζυγος της Kourtney, θέλησε να τιμήσει τον διάσημο δικηγόρο πριν παντρευτούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The List (@thelistdaily)

Στο πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής ‘The Kardashians’ που κυκλοφορεί στο Hulu, βλέπουμε τον Travis Barker να τηλεφωνεί στην Kris Jenner. Κατά τη διάρκεια της κλήσης τους, ζήτησε την άδειά της να παντρευτεί την 43χρονη κόρη της.

Οι Kardashians βρίσκονται στα δικαστήρια για… οικογενειακούς λόγους

“Ζήτησε το χέρι της και εγώ ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα”, είπε αργότερα η Kris στην Kim για τη γλυκιά κίνηση του Travis. “Ήταν τόσο συγκινητικό και τρυφερό. Και μετά είπε ότι θα πάει στον τάφο του πατέρα σου για να ζητήσει και τη δική του άδεια. Εκεί τα έχασα πραγματικά”, είπε και δάκρυσε. “Όλα είναι τόσο χαρούμενα, απλά εύχομαι να ήταν εδώ ο πατέρας σου ώστε να μπορούσε να τα δει κι’ αυτός. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η Kourtney παντρεύεται για πρώτη φορά”.

“Είναι τρελό που δεν έχει ξαναπαντρευτεί. Εγώ έχω παντρευτεί τόσες φορές που φτάνουν για όλες μας!”, απάντησε χιουμοριστικά η Kim Kardashian για να ελαφρύνει το κλίμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney (@kourtneykardash)

Keywords
Τυχαία Θέματα