Γιώργος Καπουτζίδης στο Πρω1νό: «Το βράδυ μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση ήταν το πιο δύσκολο της ζωής μου»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης φιλοξενήθηκε στο Πρω1νό με αφορμή τη νέα σειρά «Σέρρες» που προβάλλεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα του ANT1. Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Πάνος Νάτσης, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο μετά από τροχαίο δυστύχημα. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τον θάνατο του φίλου και συνεργάτη του, μη κρύβοντας τη συγκίνησή του.

«Την Παρασκευή το βράδυ – αυτό έγινε το ξημέρωμα του Σαββάτου

– ήμασταν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, γιατί γιορτάσαμε τα γενέθλιά της. Έφυγαν όλοι, εγώ έμεινα στο σπίτι της Αλεξάνδρας, κοιμήθηκα και πήρα το πρωινό δελφίνι για την Αίγινα. Με το που φτάνω στην Αίγινα, με παίρνει τηλέφωνο η Αλεξάνδρα και μου λέει ότι έγινε αυτό με τον Πάνο Νάτση», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης και συνέχισε:

«Στη συζήτηση πάνω, λοιπόν, σκέφτηκα ότι θα μείνω στην Αίγινα, δεν θέλω να γυρίσω στην Αθήνα. Θα επέστρεφα την επόμενη ημέρα γιατί έπαιζα στο θέατρο τότε. Θεώρησα ότι θα είναι καλύτερα στο νησί εκείνο το βράδυ, μακριά από το γεγονός. Τα παιδιά βρέθηκαν εκείνο το βράδυ όλοι μαζί κι έδωσαν θάρρος και βοήθεια ο ένας στον άλλον.

Εγώ που έμεινα μόνος μου ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου γιατί το πέρασα μόνος μου. Έπρεπε να το έχω περάσει με παρέα. Την επόμενη ημέρα βρεθήκαμε όλοι στο σπίτι της Κατιάνας και μαζί αποφασίσαμε να συνεχιστεί η παράσταση. Ήταν πολύ σημαντικό ότι τον ρόλο του Πάνου Νάτση τον έπαιξε ο κολλητός φίλος του, Ευθύμης Γεωργόπουλος».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Φιλιππίδης: «Το σπίτι του στο Ψυχικό θα χαθεί, δεν πρόκειται να το σώσει»

 Ρούλα Πισπιρίγκου – Πρω1νό: Εδώ και τρία χρόνια ζητούσε από τεχνικό να διαγράψει τις διαδικτυακές αναζητήσεις της

 Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη: «Τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάποιος που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο;»

Keywords
Τυχαία Θέματα