Κατερίνα Καραβάτου: Ξεκίνησε τις διακοπές με τα παιδιά της – Φωτογραφίες

Η Κατερίνα Καραβάτου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνα! Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της, αφιέρωσε όλο τον ελεύθερο χρόνο στα παιδιά της, μιας και το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για ατέλειωτο παιχνίδι μακριά από άγχη και υποχρεώσεις.

Τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και η Αέλια με τον Αρίωνα περίμεναν πώς και πώς για τη στιγμή που θα κλείσουν τις βαλίτσες

τους και θα φύγουν για διακοπές στα ελληνικά νησιά. Και μπορεί η παρουσιάστρια να μην αποκάλυψε ποιο μέρος επισκέφτηκαν οικογενειακώς, ωστόσο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.

Στην πρώτη φωτογραφία η Κατερινα Καραβάτου ποζάρει μαζί με τον γιο της στο κατάστρωμα του πλοίου, με τους δυο τους να φοράνε μαγιό και συνεπώς να είναι έτοιμοι για βουτιά. Σε επόμενο στιγμιότυπο η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία του πλοίου και έπειτα μια φωτογραφία από το νησί, το οποίο θυμίζει πολύ τη Σαντορίνη.

Η Κατερίνα Καραβάτου και τα παιδιά της απολαμβάνουν τις ημέρες τους στα ελληνικά νησιά.

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στο διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη

«Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, δεν είναι καθόλου εύκολο. Γι’ αυτό που κάνω τον σταυρό μου όμως είναι ότι για αυτό που αισθάνθηκα για τον Κρατερό όταν τον πρωτογνώρισα, ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα να κάνω παιδιά, αυτό το τιμάει φουλ», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Ρουβάς: Εύχεται δημόσια στην Κάτια Ζυγούλη για τα γενέθλιά της

 Έγκυος γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια – Οι φωτογραφίες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

 Ιωάννα Τούνη: Ψώνισε από πολυτελείς οίκους μόδας στο Μόντε Κάρλο – «Έχουμε δώσει μια μικρή περιουσία αλλά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα