Κατερίνα Καραβάτου: «Είχα φτάσει τόσο πάτο που μετά είχε μόνο να πάει πάνω»

Η Κατερίνα Καραβάτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στη Τζένη Μελιτά.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή της, όταν όλα ήρθαν ανάποδα και τα δυσάρεστα γεγονότα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογήθηκε πως χρειάστηκε να επισκεφτεί

έναν ειδικό για να τη βοηθήσει.

Η Κατερίνα Καραβάτου για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή της

«Θέλω να βλέπω αισιόδοξα και χαρούμενα τα πράγματα για το μέλλον. Και τώρα έτσι τα βλέπω. Πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού. Αυτό το τηλεφώνημα που μου είχες κάνει τότε ήταν ένα σπαρακτικό τηλεφώνημα. Σκεφτόμουν τι έχω κάνει και πέφτουν όλα πάνω μου. Περνούσα πολύ δύσκολα.

Στη δική μου περίπτωση υπήρχε μόνο άνοδος, είχα φτάσει τόσο πάτο που μετά είχε μόνο να πάω επάνω. Για τη δική μου τη ζωή μιλάω. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να περνούσαν τις ίδιες ασχολίες αλλά δεν αισθανόντουσαν όπως εγώ. Είπα ότι πρέπει να με φροντίσω λίγο. Έχω πάει σε ειδικό, εννοείται.

Πρέπει να είσαι αποφασισμένος να πας σε κάποιον ειδικό, η απόφαση να σε βοηθήσεις πρέπει να είναι δική σου».

Όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στη Τζένη Μελιτά και στον Φώτη Σεργουλόπουλο

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Πώρος: Παντρεύτηκε στο Λονδίνο τη σύντροφό του – Φωτογραφίες

 Μπέττυ Μαγγίρα: «Λύγισε» στο φινάλε της εκπομπής της – «Θα ανταμώσουμε ξανά»

 Σάββας Πούμπουρας για Μενεγάκη: «Τα unfollow έχουν γίνει από τον Γενάρη»

Keywords
Τυχαία Θέματα