Κατερίνα Καινούργιου: Η on air αναφορά στον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη -«Ευτυχώς που δεν πήγε σε αυτή την εκπομπή»

Τις αλλαγές που φημολογείται ότι θα γίνουν στον δεύτερο κύκλο του «Dragon’s Den» σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής (9/6) στο «Super Κατερίνα», με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ο Paul Ευμορφίδης.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πρόταση για την εκπομπή έχει δεχτεί και ο πρώην σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, αναφέροντας  πως η πρόταση αυτή είχε – κατά την άποψή της – και σκοπό να προκαλέσει κάποιου είδους ριάλιτι λόγω της προσωπικής τους σχέσης.

Η on air
αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον πρώην σύντροφό της

«Ξέρω ότι για τη συγκεκριμένη θέση, του Paul Ευμορφίδη (σ.σ: φημολογείται ότι θα αποχωρήσει από το παιχνίδι), έχουν απευθυνθεί και σε εφοπλιστές. Ρε παιδιά, καλά κάνετε, ο άνθρωπος είναι πετυχημένος, αλλά εδώ, πας για το ριάλιτι. Του έγινε πρόταση. Ο Φίλιππος, παρόλο που έχουμε χωρίσει, είναι εξαιρετικός και πολύ πετυχημένος.

Απλά, το να απευθύνεσαι και να κάνεις πρόταση σε έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι δε τον θες μόνο γιατί έχει μια πολύ καλή πορεία… Θες και το ριάλιτι… Τέλοσπάντων. Εγώ προσωπικά αν βάλουν κάποιον πρώην μου μέσα, δε θα θέλω να το παίζω καθόλου. Ας το παίζουν αλλού, όχι εδώ. Δε νομίζω ότι ο άνθρωπος θα πει τελικά το “ναι”» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ για τα νέα πρόσωπα που φημολογείται ότι θα δούμε στο «Dragon’s Den», η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε με χιούμορ: «Ευτυχώς δεν πήγε ο Φίλιππος. Ούφ».

Διαβάστε επίσης: 

Μαρία Σολωμού -Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μαζί στο ίδιο τραπέζι μετά τις φήμες που τις ήθελαν αντίζηλες

Ετεοκλής Παύλου: «Με κορόιδεψαν για το θέμα των κιλών και της αναπηρίας, είδα τα μηνύματα»

Κατερίνα Καινούργιου: Η on air ενόχληση με τη δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη – «Προσπαθείτε να αλλάξετε τα λόγια μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα