«Δεν πληρώθηκα ούτε ένα ευρώ από το “Dragons’ Den”»

Ο Πολ Ευμορφιάδης συμμετείχε στο reality επιχειρηματικότητας του ANT1, «Dragon’s Den». Ο γνωστός επιχειρηματίας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε από την τηλεόραση.

Μεταξύ άλλων, ο Πολ Ευμορφιάδης αποκάλυψε επίσης ότι δεν πήρε ούτε ένα ευρώ για τη συμμετοχή του στο «Dragons’ Den» και πως πήγαινε στα γυρίσματα με το ποδήλατο για να μην καταναλώνει.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον δεύτερο κύκλο του reality.

«Αν θέλουν να πάω στον δεύτερο κύκλο του “Dragons’ Den”, θα πάω, γουστάρω να βοηθήσουμε τα παιδιά. Δεν έχω συζητήσει ακόμα με τον Σάκη Τανιμανίδη. Εγώ έλεγα ό,τι πίστευα», είπε αρχικά ο Πολ Ευμορφίδης και πρόσθεσε ότι «ήρθε ο Τανιμανίδης και μου είπε ότι θέλει να κάνει κάτι τέτοιο, ο αδερφός μου επέμενε να μην το κάνω, γιατί θα εκτεθώ».

Και συνέχισε: «Δεν πληρώθηκα ούτε ένα ευρώ, ούτε μισό από το “Dragons’ Den”. Μάλιστα, πήγαινα στο γύρισμα με το ποδήλατό μου, για να μην καταναλώνω. Δεν έχω σπίτι, είμαι φερέοικος. Όπου νυχτώσει, κοιμάμαι. Περνάω καλά, δεν έχω πράγματα. Έχω μόνο ένα ποδηλατάκι».

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ίδιος δεν θα βρίσκεται τελικά στον δεύτερο κύκλο του reality επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Δεν είμαι καλός παρουσιαστής, έτυχε να μου ταιριάζει το πρόγραμμα»

Σοκάρει η Μαρία Αλιφέρη: «Πήγα και ήρθα στην κυριολεξία, παιζότανε αν θα ζήσω ή όχι»

Ελεονώρα Μελέτη: «Όταν οι γυναίκες δεν μπορούν να κοινωνήσουν γιατί έχουν περίοδο, σε κάνει να νιώθεις παρείσακτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα