Ετεοκλής Παύλου: «Με κορόιδεψαν για το θέμα των κιλών και της αναπηρίας, είδα τα μηνύματα»

Με αφορμή τα όσα είπε σε συνέντευξή της η Ανθή Βούλγαρη, για το bullying που δεχόταν στο παρελθόν λόγω των κιλών της και τον λόγο που δεν έκαναν παρέα τα υπόλοιπα παιδιά, ο Ετεοκλής Παύλου έκανε μια δική του προσωπική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκάλυψε στον αέρα του «Breakast@Star» ότι αρκετές φορές του έχουν κάνει bullying για τα κιλά αλλά και την αναπηρία του.

Όσα είπε ο Ετεοκλής Παύλου στον αέρα του Star

«Να σας αποκαλύψω κάτι. Στα πλαίσια του bullying και πως πιέζεται ο κάθε άνθρωπος και πως τον ζορίζει λανθασμένα. Εμένα σε χώρο

εργασίας και για το θέμα των κιλών και για το θέμα της αναπηρίας που έχω, με έχουν κοροϊδέψει πάνω από δύο φορές. Ξεκάθαρα κι έχω δει μηνύματα.

Δεν χρειάζεται να πούμε γιατί θα στοχοποιήσουμε. Ήταν σε ομάδα και με κορόιδευε ότι δεν μπορώ να κάνω κάποια πράγματα λόγω της αναπηρίας. Είναι πολύ κοντά μας στους χώρους της θέασης», είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Μάλιστα, η σύζυγός του, Ελένη Χατζίδου, αποκάλυψε με τη σειρά της ότι έλαβαν ένα συγκεκριμένο μήνυμα γι’ αυτό κατά λάθος, το οποίο ήταν κανονικά να πάει σε άλλη ομάδα στα social.

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Δεν είμαι καλός παρουσιαστής, έτυχε να μου ταιριάζει το πρόγραμμα»

Σοκάρει η Μαρία Αλιφέρη: «Πήγα και ήρθα στην κυριολεξία, παιζότανε αν θα ζήσω ή όχι»

Ελεονώρα Μελέτη: «Όταν οι γυναίκες δεν μπορούν να κοινωνήσουν γιατί έχουν περίοδο, σε κάνει να νιώθεις παρείσακτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα