Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε ότι έκανε ψυχοθεραπεία με την πεθερά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου ανέδειξαν μεγάλο νικητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Και μπορεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι πολιτικές εκπομπές να κέρδισαν την προσοχή των τηλεθεατών, αφού όλοι ήθελαν να ενημερωθούν για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, ωστόσο και τα ψυχαγωγικά προγράμματα ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο

θέμα.

Η «Super Κατερίνα» παρουσιάζει καθημερινά θέματα της επικαιρότητας και έτσι σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της στον ALPHA συζήτησαν για τις εκλογές, παρουσιάζοντας διάφορα θέματα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, πρόβαλαν μια φωτογραφία με τον πρωθυπουργό, ο οποίος περιβάλλεται από κάποια από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

Από τη φωτογραφία απουσίαζε η μητέρα της Μαρέβας Μητσοτάκη και συνεπώς πεθερά του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ήβη Γόντικα, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο της ψυχολογίας και είναι πολύ επιτυχημένη στη δουλειά της.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε κάνει κάποιες συνεδρίες μαζί της και την είχε βοηθήσει πολύ.

«Η κυρία Ήβη είναι εξαιρετική ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. Εξαιρετική! Στο παρελθόν έκανα κάποιες συνεδρίες μαζί της και με είχε βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι πραγματικά εξαιρετική», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Διαβάστε ακόμα:

 Ορέστης Τζιόβας: «Ο γάμος σε περιορίζει, ο δικός μου κράτησε 9 μήνες»

 Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Βγαίνω νικήτρια από μια μεγάλη δυσκολία που πέρασα»

 «Σπαρτιάτες»: Μπορεί να ακυρωθεί η εκλογή τους εάν αποδειχτεί σχέση με τον Κασιδιάρη;

Keywords
Τυχαία Θέματα