Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Βγαίνω νικήτρια από μια μεγάλη δυσκολία που πέρασα»

Τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου συνάντησαν οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών σε βραδινή έξοδό της και εκείνη παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ανανεωμένη και ευδιάθετη η ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε, τονίζοντας πως πλέον είναι στα καλύτερά της!

«Είμαι σε μια διάθεση που τρελαίνομαι για τη ζωή, που έχω πάρα πολλή όρεξη, έχω απίστευτη ενέργεια και θεωρώ ότι μπορώ να κάνω τα πάντα γιατί νιώθω σούπερ ηρωίδα», ήταν τα πρώτα λόγια της Μάγκυς Χαραλαμπίδου στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Happy Day».

Όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε από

που πηγάζει αυτή η τόσο καλή διάθεση, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε πως πρόσφατα πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια στη ζωή της από την οποία βγήκε πιο δυνατή.

Παρά τα ερωτήματα που της τέθηκαν, η ίδια απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα θέμα που δεν θέλει να μοιραστεί δημόσια.

Όσα είπε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου για την περιπέτεια που πέρασε

Ειδικότερα, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είπε: «Όλο αυτό πηγάζει από μια αρκετά μεγάλη δυσκολία που είχα τον τελευταίο καιρό, από την οποία βγαίνω νικήτρια. Δεν θα το σχολιάσω περαιτέρω. Είμαι πολύ χαρούμενη.

Είναι όλα καλά. Είμαι τόσο αισιόδοξη που νομίζω ότι όλα είναι πάρα πολύ καλά. Ήταν κάτι απρόοπτο, αλλά δόξα τω Θεώ, όλα τέλεια. Ήταν κάτι εντελώς δικό μου που δεν το μοιράστηκα».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας – «Ξανά»: Ντουέτο μετά από 20 χρόνια, στο τραγούδι του χωρισμού τους

Πάνος Σταθακόπουλος: Η απίστευτη ατάκα που του είπε η Δανδουλάκη όταν τον είδε ντυμένο παπαδοπαίδι σε φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα