Καμίλα Πάρκερ, Γιάννα Αγγελοπούλου & Μαρέβα Μητσοτάκη: Τι φόρεσαν οι 3 κυρίες στην Εθνική Πινακοθήκη;

O Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ βρέθηκαν σήμερα στην Αθήνα για τον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Το ζευγάρι έφτασε στην Εθνική Πινακοθήκη όπου τους υποδέχτηκαν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα.

Το στιλ της Καμίλα

Η Δούκισσα της Κορνουάλη, Καμίλα έφτασε στην Εθνική Πινακοθήκη και ήταν κομψά ντυμένη με μαύρο φόρεμα με άσπρες λεπτομέρειες, λευκή

κάπα και δερμάτινα γάντια, ενώ ο Πρίγκιπας Κάρολος προτίμησε ένα ριγέ κοστούμι και παλ γαλάζια γραβάτα.

Το φόρεμα της Καμίλα είναι του brand Fione Clare ενώ η κάπα της είναι της σχεδιάστριας Anna Valentine.

Το στιλ της Μαρέβα

Η Μαρέβα Μητσοτάκη που μας έχει συνηθίσει σε super στιλάτες εμφανίσεις επέλεξε ένα κομψό wrap μάλλινο παλτό που συνδύασε με μπλε σύνολο που αποτελούνταν από παντελόνι και ασορτί top. Όλο το σύνολο που υιοθέτησε η Μαρέβα σε αυτήν της την εμφάνιση ήταν από το brand Zeus and Dione που η ίδια ίδρυσε.  O Kυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε και αυτός με τη σειρά του μπλε τόνους και θαλασσί γραβάτα.

Το στιλ της Γιάννας Αγεγελοπούλου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έκανε μια πιο τολμηρή εμφάνιση φορώντας μπλε παντελόνια, μια μεταλλική πόρπη και μακρύ γιλέκο σε folklore style. Το look της ολοκληρώθηκε από πουκαμίσα με πιέτες και μακριά χρυσά statement σκουλαρίκια. To γιλέκο της Γιάννας Αγγελοπούλου είναι γιαννιώτικο παραδοσιακό πανωφόρι το οποίο η ίδια δανείστηκε από το μουσείο του Λυκείου Ελληνίδων.

To στιλ της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου προτίμησε να βάλει λίγο παραπάνω χρώμα στην εμφάνισή της. Η ίδια επέλεξε μπορντό φόρεμα και ασορτί σακάκι ενώ ολοκλήρωσε το look της με μαύρο καλσόν και γόβες.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα: H Fashion Editor του Faysbook.gr σου δείχνει τα prints που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή την Άνοιξη

Caroline Daur: Τα 4 χρώματα που θα θέλεις να έχεις στην ανοιξιάτικη ντουλάπα σου (+Οδηγός αγοράς)

Οι 3 πιο μίνιμαλ τρόποι για να φορέσεις το λευκό παντελόνι σου (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα