Αυτά είναι τα 3 προϊόντα περιποίησης που θα έπαιρνε μαζί της η Catherine Zeta-Jones αν ήταν σε ένα έρημο νησί!

Η Catherine Zeta-Jones, είναι μία από τις πιο διακριτικές celebrities. Δεν έχει απασχολήσει τον Τύπο με σκάνδαλα, κρατά χαμηλούς τόνους όσο αφορά στην προσωπική της ζωή και παραμένει σταθερή στο κλασικό beauty look.

Απ’ ότι καταλαβαίνουμε δεν αγαπά τις δραματικές αλλαγές, το μακιγιάζ της είναι διακριτικό και προσέχει πολύ την επιδερμίδα της. Αυτός είναι ο λόγος που είναι άψογη και λαμπερή.

Σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις, ρωτήθηκε ποια είναι τα τρία σημαντικότερα προϊόντα περιποίησης. Εκείνα

που λατρεύει.

Πιο συγκεκριμένα, η ερώτηση ήταν, αν έπρεπε να διαλέξει τρία μόνο προϊόντα για το υπόλοιπο της ζωής της, ποια θα ήταν αυτά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Κι εκείνη απάντησε: “Μέσα σε αυτά θα ήταν η μάσκαρα από τη δική μου σειρά, Casa Zeta-Jones επειδή χρειάστηκε πολύς χρόνος για να δημιουργήσω το σωστό προϊόν. Αν βρισκόμουν σε ένα έρημο νησί θα μπορούσα να στερηθώ ακόμη και το νερό προκειμένου να έχω μαζί μου τη μάσκαρα.

Το δεύτερο, θα ήταν η Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Ήμουν για πολλά χρόνια το πρόσωπο της καμπάνιας της αλλά φορούσα την συγκεκριμένη κρέμα από πριν επειδή την χρησιμοποιούσε και η γιαγιά μου. Και η ήταν η λύση για τα πάντα.

Αν κοβόσουν, άπλωνες στην πληγή, αν καιγόσουν από τον ήλιο το ίδιο. Και το τρίτο προϊόν θα ήταν τα Epsom salt. Έκανα χρόνια κλακέτες και ήταν τα μόνα άλατα που με ανακούφιζαν”. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Arden (@elizabetharden)

Για τα άλατα και τη μάσκαρα δεν γνωρίζουμε πολλά αλλά έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Jones. H ενυδατική κρέμα όμως είναι ένα εμβληματικό προϊόν που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ όλων σας ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι. Θεωρείται σχεδόν μαγική.

Διαβάστε μερικά ακόμη τρία θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Ξεχάστε τις curtain bangs -Oι wafty ήρθαν για να μείνουν!

Hailey Bieber: Αυτή είναι η ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί πριν φύγει για τη δουλειά!

Keywords
Τυχαία Θέματα