Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός από επιπλοκές σε χειρουργείο

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός George Segal έφυγε από τη ζωή στα 87 του χρόνια.

” Η οικογένειά είναι συντετριμμένη ανακοινώνοντας ότι το πρωί ο George Segal έφυγε από τη ζωή έπειτα από επιπλοκές που ακολούθησαν χειρουργείου bypass”, ανέφερε η σύζυγός του Sonia Segal.

Γεννήθηκε 17 Φεβρουαρίου 1934 σε μια μικρή πόλη της πολιτείας της Νέας Υόρκης, έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη τη δεκαετία του 1960, ενσαρκώνοντας έναν μικρό ρόλο στην ταινία The Longest Day (1962), επικό πολεμικό φιλμ για την απόβαση στη Νορμανδία.

Μερικά

χρόνια αργότερα, με τον ρόλο του στην ταινία Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ, στο πλευρό γιγαντιαίων μορφών της έβδομης τέχνης, όπως η Elizabeth Taylor και ο Richard Barton, ήρθε η αναγνωρισιμότητα.

Πρωταγωνίστησε σε ταινίες θρυλικών σκηνοθετών, όπως του Stanley Kramer (Ship of Fools, 1965), ή του Sidney Lumet (Bye Bye Braverman, 1968).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matt Berman (@mrmattberman)

Στις αφίσες περίπου πενήντα ταινιών ως το 2010, έλαβε, πέρα από τις υποψηφιότητες για Όσκαρ, τη Χρυσή Σφαίρα για μια κωμωδία του 1974, την Απιστία με Αξιοπρέπεια (A Touch of Class) του Melvin Frank.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 80S CINEMAS (@80scinemas)

Τα τελευταία χρόνια αναλάμβανε κυρίως ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές.

Είχε παντρευτεί τρεις φορές, ενώ απέκτησε δύο κόρες από την πρώτη του σύζυγο, με την οποία ήταν μαζί για 26 χρόνια, έως το διαζύγιό τους το 1983.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα